Design scandinav?

Ce tip de lavoar baie poti sa alegi pentru un design scandinav?

Suntem siguri ca ai auzit de multe ori despre design-ul scandinav si despre cat de bine se potriveste pentru un living, dar ce ai zice de o baie amenajata in acest stil deosebit de popular? Stilul scandinav este mai mult decat un mod de amenajare al locuintei tale, este si un stil de viata.

Acest stil de amenajari interioare se caracterizeaza prin minimalism, obiecte alese cu grija, functionalitate iar fiecare element trebuie sa aiba o functionalitate ridicata. Caracteristicile enumerate se pliaza foarte bine si in baie, motiv pentru care a reusit sa devina foarte popular.

Caracteristicile stilului scandinav in baia ta

O baie in stil scandinav inseaman in primul rand multa planificare si o alegere atenta a fiecarui element in parte. Incepand de la modelul de lavoar baie ales pana la tipul de baterii ales, totul trebuie sa fie ales astfel incat sa indeplineasca principalele caracteristici ale acestui stil de amenajari.

Cea mai des intalnita culoare in amenajarile in stil scandinav este culoarea alba, ceea ce nu reprezinta o problema avand in vedere ca obiectele sanitare pot sa se gaseasca din abundenta in aceasta culoare. De la teorie pana la practica poate sa fie cale lunga, asadar, este esential sa te asiguri ca poti sa indeplinesti toate cerintele acestui stil de amenajari interioare.

Intr-o baie amenajata in stil scandinav, modelul de lavoar baie ales joaca un rol foarte important. Este un element vizual central iar in ceea ce priveste forma si dimensiunea nu exista nici o restrictie. Cel mai potrivit model de lavoar baie este cel pe blat. Avand in vedere ca intreg design-ul scandinav se bazeaza pe crearea unui spatiu cat mai luminos, cu obiecte sanitare de culoare alba si completate de cateva pete de culoare contrastante, acest model de lavoar baie este cel mai potrivit.

Pe piata vei putea gasi numeroase modele de lavoar baie cu diferite caracteristici si functionalitati dar, pentru a putea sa iti creezi un design scandinav trebuie sa alegi un model care se potriveste cel mai bine in aceasta imagine.

Modelele de lavoare pentru baie suspendate se adapteaza cu usurinta in orice tip de spatiu, indiferent de dimensiune. Pentru a se potrivi si mai bine cu design-ul in stil scandinav, alege un blat din lemn care va contrasta cu mediul ambiant.

Stilul scandinav este potrivit mai ales pentru baile mici deoarece prin intermediul caracteristicilor sale ofera senzatia de spatiu mai mare si mai luminos.

Alege elemente de calitate si bucura-te de o baie amenajata perfect

Modelele de lavoar baie disponibile sunt foarte variate si vei putea alege orice forma iti doresti. Nu este de neglijat nici calitatea intrucat pentru a obtine un design atractiv vei avea nevoie de elemente de bun gust. Cele mai calitative modele de lavoar baie le vei putea gasi la comercianti care colaboreaza cu producatori de renume. Indiferent daca le achizitionezi dintr-un magazin online sau dintr-un magazin fizic trebuie sa acorzi atentie la calitatea obiectelor sanitare achizitionate.

De asemenea, nu face rabat nici la pret deoarece de multe ori un cost prea mic poate sa ascunda o serie de dezavantaje. Daca vei tine cont de aspectele enumerate in randurile anterioare vei putea sa creezi un design scandinav in baia ta.