Atac marsav al adversarilor PSD

In ultimele zile, in cateva judete din tara, au fost imprastiate mai multe afise si flyere de culoare rosie, cu sigla PSD si poza mea. In acestea, se foloseste pozitia mea critica la adresa gruparii Hrebenciuc pentru a se induce ideea ca eu nu le recomand alegatorilor sa-l voteze pe candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Vreau sa declar foarte ferm ca nu am absolut nici o legatura cu aceste materiale. Ele au fost create, produse si raspandite de reprezentantii adversarilor lui Mircea Geoana, care se lupta cu sanse sa intre in turul doi al alegerilor prezidentiale.
Somez echipele de campanie ale PDL si PNL sa inceteze aceste atacuri marsave, care nu fac cinste candidatilor lor. Nici nu vreau sa ma gandesc ca asemenea atacuri ticaloase ar putea veni din alta parte decat din afara PSD. Am spus-o si o repet cat se poate de clar: in alegerile prezidentiale il sprijin pe Mircea Geoana, candidatul Partidului Social Democrat.

Reclame

30 răspunsuri

 1. DIN CINE ESTE FORMAT P.D.L.=PARTIDUL VIU DE CARE VREA SA SE APROPIE CRIN ANTONESCU SI P.N.L. –DUPA 6 DECEMBRIE 2010.
  CUM SA VREA BASESCU SA PARTICIPE LA CONFRUNTARE VADIM TUDOR =care spune in fata toate minciunile si tradarile lui Basescu .
  Cel ce se face ca nu intelege ca din cauza lui Basescu ,nu au avut loc confri\untarea din 18.xi.09 ,REPREZINTA CEL PUTIN O FALSITATE
  Confruntarea moderata de TURCESCU(cel carea a fost jurnalistul ca re s-a facut ca nu vede coruptia si coruptii -de la PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI)Formatul de 3 ,adica 2 contra 1 .,deci Basescu Antonescu ,impotriva lui Geoana,este in favoarea celor care sunt ahtiati dupa PUTERE!!!
  PRIN COOPTAREA UNOR SPECIALISTI (Oprea,Stejarel Olaru..)LA COMISIA PREZIDENTIALA PENTRU STUDIEREA COMUNISMULUI,ACESTIA NU AU MAI RAMAS OBIECTIVI .Foiarte probabil au fost sabtajati-pe de-o parte ,dar si cinteresati material-pe de alta parte.
  DE CE D-na IORGULESCU(foarte PROBABIL SOTIA D-nul IORGULESCU),D-nul OPREA(INSTITUTUL PENTRU STUDIEREA SI CERCETAREA ABUZURILOR CRIMELOR COMUNISMULUI).AJUTA PE FOSTII OFITERI DE CONTRAINFORMATII DEFECTORI SA-SI REDOBANDEASCA BUNURILE IMOBILE,ORI TRANSFORMAREA PEDEPSEI CU MOARTEA PENTRU UN TRADATOR,AVAND UN COMPORTAMENT DIFERIT FATA DE BUNICA MEA CAREA FOST CONDAMNATA LA MOARTE PENTRU CA ERA CONSIDERAT CHIABUR,SI PENTRU CA S-A OPUS SA ISI DEA IMOBILELELE REGIMULUI COMUNIST!1IN 20 DE ANI M-AM CONVINS PE DEPLIN CA NU SUNTETI UN PARTID NATIOANAL,CI UNUL ANTINATIONAL
  CINE A RASPANDIT ZVONUL RETRAGERII DIN CAMPANIA PREZIDENTIALA A PRIMARULUI GENERAL SORIN OPRESCU???CINE PROFITA DE ACEST ZVON?CINE VREA SA ACCEADA CU NERABDARE LA SCAUNUL PREZIDENTIAL ORI…
  VICTOTR ALISTAR =TRANPARENCY ALISTAR–=CARE ARE UN CABINET IN SEDIUL PNL,NU ESTE UN PROFESIONIST AL DREPTULUI ,CI UN CARIERIST CARUIA I-AM TRIMIS MEMORII INA NUL 2007 PANA DUPA PUBLICAREA RAPORTULUI CE REFERITOR LA JAI-ul ROMANESC.EL A FALSIFICAT REALITATEA JURIDICA ROMANESCA.MAI BUN ERA CHIUARIU!
  DACA NU AM REUSIT IN RO.SI LA E.C.J.SCOATEREA IN AFARA LEGII A P.D.L. SI A E.P.P.,SA NU CUMVA SA REUSESC LA E.C.J. SCOATEREA IN AFARA LEGII A PARTIDULUI EUROPEAN[A.L.D.E.] LA CARE ESTE AFILIAT PNL-ul,CACI CORUPTIA DIN RO.,ESTE INTRETINUTA CEL PUTIN DIN ANUL 2006,SI DE COMPLICII P.D.L.,ASOCIATI LA SAVARSIREA DE INFRACTIUNI DE CORUPTIE!!!VICTOR ALISTAR A INVATAT MULTE DIN MATERIALELEL TRIMISE PE CALEA EMAILURULOR DE MINE.A FOST PROMOVAT POLITIC SI NU PE CRITERII PROFESIONALE.EL AM-A FACUT PE MINE NEBUN ,EU IL FAC PE EL LICHEA!
  METODA LUI VICTOR ALISTAR ,DE A FACE PE ALTUL (PE ALTII NEBUNI),PRELUATA DE LA MONICA MACOVEI-ESTE O MURDARIE DE SORGINTE SECURIST COMUNISTA..MAFIA L-A FOLOSIT PENTRU A PRELUA CAVICTOR ALISTAR ESTE BOLNAV DE CARIERISM –CACI EL A VRUT FOTOLIUL MINISTERIAL PE CARE L-A OCUPAT CHIUARIU.ASOCIEREA CU CRISTIAN PARVULESCU SI AGENTIA DE MONITORIZAREA A PRESEI NU O SA AIBA NICI UN REZULTAT POZITIV ,PENTRU CA CAB ESTE SUBORDONAT POLITIC LIDIEI BARBULESCU SI LUI BASESCU TRAIAN!!

 2. Cred că trebuie să prezentaţi la o televiziune poziţia dumneavoastră. Unde ajung afişele şi Fluturaşii (sic) nu ajunge blogul.

 3. 140 de minute cu „cei mai buni dintre muritori”

  O cameră insistă pe moaca schimonosită de aluviunile ultimei glaciaţiuni paranormale, lăsându-te să ghiceşti sub bretonul prăfuit, pe ce a mai rămas din justiţiara aflată în terminala fază politică (misa arătat).
  Astea-s semnele de început ale sfârşitului, prevestit cu îngrijorare şi de chipul rătăcit în mocirlă al primei doamne.O altă cameră zăboveşte suficient de mult pe falangele cuprinse de un puternic tremur maladiv de “sorginte” alcoolică, incapabile să ţină sceptrul domnesc,
  cerând parcă taimautul veşniciei, în repaus încrucişat pe un piept lipsit dintotdeauna de scutul bărbătesc. Răsbuzata beleşte ochi mari melancolici, prevestind apropiata saftea a clopotului de la Cotroceni, stigmatizat cu un nume predestinat a-i face de ruşine pe purtătorii lui. Marele perdant, capricornul, rău sfătuit după facilul succes de la Cluj, neavând punga colectoare sub coadă, a risipit, din belşug, o puzderie de biluţe negre pe care le credea perle, spre bucuria imensă a înţeleptului grec penelist cu papion; vrând anume să sfideze Casa Comunistă a Poporului până la confuziunea cu grajdul. Sucă a punctat tot timpul, concret, fără lălăială (îşi făcuse toate lecţiile temeinic cu cei mai desăvârşiţi meditatori), amintindu-şi până şi neesenţialul exemplu, cum că cea mai bună faptă a sa, în contrast cu scorpionul, a fost aceia că nu şi-a dat afară din casă soacra-mamă a 7 orfani !
  Cel de Sus nu rămâne dator, şi l-a răsplătit pe Sucă în selecţia de aseară, ca detaşat şi meritat câştigător; notaţiile finale : Gioană cu 8,5 , Antonescu 6 şi Băsescu 5,5.
  Aşa să votăm mâine : GIOANĂ PREŞEDINTE.

 4. Băsescu şi Caragea – domnitorii ciumei

  “Declaraţia unui cioclu imun al Bucureştiului din vremea ciumei lui Caragea Vodă : – Azi am îngropat numai 14 din cei 15 morţi deoarece unul a fugit !”. – Pricepi cum devine cestiunea la o adică Băsescule, pe care ţi-o vând ca informaţie fără chitanţă ? aşa cum aflai de la tine că se topiră 4 din cele 14 milioane $ pentru răscumpărarea ziariştilor răpiţi în Irak. Mai vorbim diseară la fix 21 dacă dă liber administratorul blogului.

 5. PSD-Geoana.Cine a facut treaba si cine nu????OLT-Toma;Geoana = 105.799 voturi,Basescu = 62.891 voturi /// Teleorman-Dragnea;Geoana = 95.365 voturi,Basescu = 63.143 voturi /// Vrancea-Oprisan;Geoana = 70.865 voturi,Basescu = 49.704 voturi /// Sector 5-Vanghelie;Geoana = 34.388 voturi,Basescu = 34.086 voturi.Nu mai vorbim ca pe ansamblu in Bucuresti Geoana este pe locul 3 si sub Antonescu.

 6. MOFTANGIUL MORAL!
  SCENA COPILULUI VENIT CU MAMA SA la un miting in Ploiesti tinut in anul 2004 PENTRU A INMANA UN MEMORIU (despre evacuarea nedreapta e )lui Basescu -candidat la PREZIDENTIALELE ,este evidenta “.NU IMI DAU SEAMA,GREU DE SPUS,M-A INJURAT.VAD UN COPIL CARE RADE DUPA CE SE DA INAPOI!”NICIODATA,NU MI-AM LOVIT,COPII,sau sotia…..!
  Caseta nu a aparut pana cum, pentru ca criminalul Basescu si-a luat masurile de siguranta(chiar si cu plecarea din tara la munca a parintilor copilului agresat,care nu isi dau numele de frica represaliilor).Si Ceausescu a cazut,pentru ca, credea ca va dainui vesnic!l]La alte posturi s-a dat un film cu o rezolutie mica pentru a se pretinde ca ar fi trucaj!
  Este normal sa incerci sa surprinzi dintr-un unghi favorabil ceva(miscarea bratului agresor acoperit prin aducerea mai langa el ,a petentei ) ce nu se vedea deplin din cauza vicleniei agresorului,Aceasta (FREIMURI)tine de tehnica fotografului,nealterand fondul(ce a fost mascat prin cunoscuta expresie”a luat fata” pusa in practica de catre AGRESOR),ci dimpotriva,punandu-l mai bine in evidenta !.
  – ORICINE POATE VEDEA CA INAINTE DE A O TRAGE DE MANA PE PETENTA,BASESCU S-A UITAT LA TELEOBIECTIVUL DIN FATA(PE LANGA CARE ERAU FORTE DE ORDINE)PENTRU A OBSERVA DISTANTA DE FOCALIZARE,SI A STII CE DISTANTA TREBUIE SA O MISTE PE PETENTA-PENTRU A NU SE VEDEA LOVITURA BASESCIANA!
  LA FEL DE EVIDENT ESTE ZADARNICIREA AFLARII ADEVARULUI –de catre CLANUL BASESCU SI ACOLITII ACESTUIA,CARE MISTIFICA CU UN CINISM NEMAINTALNIT ,REALITATEA OBIECTIVA!!!AUTORITATILE STATULUI SE VOR ASOCIA SI DE ACEASTA DATA NELEGIUIRILOR CELUI CARE NU POATE CONCEPE SA PIARDA PUTEREA OBTINUTA PRIN MISELIE,INTRIGI ,SANTAJ..Tot printr-o expertiza,Basescu, a scapat de raspundere penala in dosarul FLOTA.
  IN APROPIEREA CANDIDATULUI BASESCU IN CAMPANIA ELECTORALA DIN NOIEMBRIE 2004.-SE AFLA ROBERTA ANASTASE,CEA DEVENITA PRESEDINTA CAMEREI DEPUTATILOR SI PENTRU CA A TINUT CU OBEDIENTA SECRETUL MANIFESTARII VIOLENTE A CELUI DEZECHILIBRAT PSIHIC!
  AFLATI LA LOCUL FAPTEI.LA 3M ,DISTANTA,ADRIAN IURASCU DE LA ZIARUL “BARICADA” CA SI FELIX TATARU-CARE FILAMA INTRUNIREA respectiva,AVAND CONTRACT CU PD-_ul ,acum in staful de campanie prezidentiala,A RIDICAT in sus IMEDIAT MONITORUL CAMEREI DE LUAT VEDERI DE LA LOCUL FAPTEI,PENTRU A PUTEA NEGA EVENTUALELE COMENTARII LA CELE PUBLIC INTAMPLATE!
  DE CE ESTE PREMEDITATA AGRESIUNEA PE CARE O VEDEM SI CU “OCHII MINTII”:CU MANA DREAPTA Basescu ,ESTE NEVOIT SA IA MEMORIUL,IL DA PERSOANEI CARE ERA IN PARTEA STANGA-DAR CARE NU SE VEDE STRATEGIC IN FILMARE-pentru a nu se crea complicatii,PENTRU A SE CAMUFLA. AGRESIUNEA .
  APOI, PENTRU A ABATE ATENTIA PUBLICULUI , A PETENTEI DISPERATE,DAR SI A COPILULUI PE CARE VROIA SA L LOVEASCA IN PLIN,SE FACE CA DA MICROFONUL ACELEI PERSOANE DIN MANA STANGA ..SIMULTAN SIMULEAZA CA VREA SA DEA MANA CU MAMA DISPERATA,APOI I-A PRINS MANA MAMEI ,O TRAGE LA EL-INCERCAND SA ACOPERE SPATIUL VIZUAL AL UNEI PERSOANE CARE FILMA SI DIN FATA LUI BASESCU!PENTRU CA LOVITURA SA FIE PUTERNICA A TRAS MULT IN DREAPTA MANA MAMEI ,DANDU-I DRUMUL MAINII-CARE S-A DUS DIRECT IN MINORUL AGRESAT VIOLENT!Elanul deternminat de ducerea mainii petentei ,era necesar pentru ca lovitura sa fie mai puternica,fata de cel care a avut curajul sa spuna de la microfon publicului simpatizant P.D.L. -sa nu il votaeze pe BASESCU.
  Inainte de a lovi ,Basescu a ochit obiectivul,CROSEUL DE DREAPTA A LOVIT TINTA SI LA DESTABILIZAT PE copilul CARE NU A VRUT SA II DEA SATISFACTIE AGRESORULUI,Iin sensul ca A REUSIT SA STEA PE PICIOARE-IN URMA brutalei LOVITURI,mimica agresatului parca spunand parka :”n-ai reusit sa ma dai jos “!
  COPILUL LOVIT A RAMAS DEMN IN PICIOARE! ACEST COPIL ,A DAT O LECTIE INTELECTUALILOR OBEDIENTI!CATI AU ALES POZITIA VERTICALITATII SI CAT SE GUDURA!!!
  CHIAR ROBERTA ANASTASE S-A DAT DE GOL LA REALITATEA TV(26.XI.09-PANA SA APARA DECLARATIA LUI BASESCU DE LA SEDIUL DE CAMPANIE,DICTATA DE CONSILIERII PREZIDENTIALI ).CAND A AFIRMAT CA SCOPUL AVUT ERA INCHIDEREA SUBIECTULUI!
  MARTURIA LAVINIEI SANDRU-CAREIA I S-A SPUS IN?! NOIEMEBRIE 2004 DE ROBERTA ANASTASE “ SA NU FI FILMAT CINEVA SCENA“ ESTE ELOCVENTA .SOLIDARITATEA INFRACTIONALA A ROBERTEI ANASTASE ,ESTE VADITA SI DATORITA MANIPULARILOR PE CARE LE-A FACUT CU OCAZIA VIZIONARII CASETEI originale DE LA ZIARUL” GARDIANUL”.ACELASI TIP DE DIVERSIUNI ,LE-AU FACUT SI INVITATII EMISIUNII TINUTE DE POSTUL DE TELEVIZIUNE “REALITATEA “
  INSTITUTUL DE POLITICI PUBLICE ESTE POLITIZAT IN CULOARE PORTOCALIE,NEPUTAND SA FIE INDEPENDENT
  ACUM INTELEGEM DE CE BASESCU,NU A AVUT INCREDERE IN LAVINIA SANDRU, DEBARASANDU-SE DE ACEASTA LA FOARTE PUTIN TIMP DUPA EVENIMENTUL CE IL INCRIMINA PE CRIMINALUL CE OCUPA FUNCTIE SUPREMA IN STAT.
  TOT RETROSPECTIV ,INTUIM MOTIVELE ADEVARATE -PENTRU CARE BASESCU A DECIS CA ROBERTA ANASTASE -SA DOBANDEASCA A CEASTA FUNCTIE ,EVIDENT ,DUPA CE NASTASE A FOST DETRONAT.
  TOT ACUM AVEM DOVADA MOTIVATIEI BASESCIENE CA DUPA DOUA SAPTAMANI DE LA “TRECEREA LA ACT”–D.N.A.-ul A INCEPUT HARTUIRERA IMPOTRIVA lui DINU PATRICIU-VINOVAT DOAR PENTRU CA A AVUT CALITATEA DE MARTOR OCULAR LA AGRESIUNEA PRESEDINTELUI in raport de un minor curajos!
  DUPA CE MINORUL A FOST LOVIT IN PLEXUL SOLAR DE CATRE AGRESIVUL TRAIAN,ULTERIOR ,EL A FOST LOVIT CU MANIE PROLETARA CU UN CROSEU SUB BARBIE,SI ARUNCAT IN SPATE CIRCA 1M DISTANTA DE LOCUL UNDE SE AFLA.!
  TRAGEREA DE MANA A MAMEI DISPERATE de catre BASESCU,DEPLASAREA acesteia CAM 40 DE CM DE LOCUL UNDE ERA,A AVUT IN VEDERE SI ADUCEREA ACESTEIA PUTIN CU SPATELE LA COPILUL PE CARE BASESCU URMA SA IL LOVEASCA,dar si sa mascheze visual lovitura premeditata !
  PENTRU A NU SE AUZI LOVITURA ,BASESCU A DAT DEOPARTE MICROFONUL,NESPERAND CA MAMA MINORULUI SA NU VADA CHIAR NIMIC.ULTERIOR acesta PUTEA VOCIFERA fata de agresiune!Numai ca minorul nu a avut incredere in Basescu cand Basescu a simulat o apropiere de cea in deznadejde,si a fost incordat si nu relaxat !COPILUL NU A FOST PACALIT, posedand al saselea simt.
  PREMEDITAREA AGRESORUL ESTE EVIDENTA.
  Pentru ca sunt santajati,acum parintii copilului agresat nu cred ca vor mai vrea sa recunoasca nimic din cele intamplate ,pentru ca li sa- aranjat de catre MAFIE-plecarea la munca in strainatate,pentru a se uita evenimentul defavorabil vesnicului candidat la nemeritate functii publice in stat.
  UN BUN CONDUCATOR NU FACE DOAR CE VREA,CI ACELE CE TREBUIE.BASESCU, FACE DOAR CE VREA.
  BASESCU INCALCA LA FIECARE 5 MINUTE REGULILE DIN “DECALOG”:SA NU MINTI ,SA NU FURI,SA NU JURI STRAMB.
  DACA MAIMUTA A AVUT DREPTUL SA COBOARE DIN COPAC,SI POLITICIANISTII P.D.L.,AU “DREPTUL”SA URCE IN CATE PARTIDE “VREA MUSCHII LOR”PENTRU A SPARGE RESPECTIVELE PARTIDE.
  ULTRADEMAGOGUL PATRIHOT CU MANA DREAPTA PE BIBLIE.JURA SI CU STANGA FURA:TATAL E STATUL ,MAMA-TARA
  MI-A FOST OPRIT CURENTUL ELECTRIC IN MOMENTUL IN CARE SCRIAM ACESTE GANDURI DESPRE CRIMINAL
  DESKOPUL ERA APROAPE TERMINAT.S-A REMEDIAT PARTIALCAT PRIVESTE TEXTUL SCRIS,NOROC CU SISTEMUL AUTORECAVERY.
  Diversiunea cu “afacerea” dintre Patriciu si altii,.NU TINE.
  “TU TE VAIETI DE MAFIOTI,CA SA ARATI ESTI cinstit si sclivisit,dar tot moftangiu esti.UN MAFIOT,E O FORTA,UN TEMPERAMENT,O VOINTA STARUITOARE,O MINTE BRICI SI UN SANGE RECE
  -Da,dar e pus in slujba CUI?In slujba LUI,fireste si a A LOR SAI,semanand in aceasta privinta –cu tot ce e viu..
  El are energia sa dea din coate,sa calce in picioare,sda se agate de unul si de altul,sa-i vicleneasca,sa-i inlature dasca-i nevoie,uneori sa-i omoare,cu alibiuiri bune,cu kileri destoinici,cu avocati dati dracului,CU JUDECATORI CARE CUNOSC LECTIA.
  -Bine dar SOCIETATEA?-CE SOCIETATE?O turma care scurmasi grohaie.Cu pielea groasa,cu ratul porcin si cantator,cu lacomie.
  MAFIOTUL E INTRE PORCI,UN MISTRET,el face legea cu coltii si nu se da PRINS.sa-l vezi unde se ascunde ,cum intoarce urma ,cu cine se inhaiteaza…
  CE DEMOCRATIE,CE MASE?MASELE,PENTRU A FI MASE,TREBUIE SA RABDE!LE PACALESTE UNUL,si cand apuca sa-si dea seama,le pacaleste altul.
  Mafiotul,simte cotul celuilat ,are un atapan tare deasupra si o incredere de fier in MAFIE,altfel n-ar putea lucra!!
  El a fost pus acolo,ca sa lucreze ca dregator pentru MAFIE…
  “Cine nu abuzeaza ,nu merita puterea!”MAFIOTII SUNT O ELITA care s-au ragandit sa sprijine saracimea,si se joaca,fiind mult mai inzestrati decat toti.au cazut ca se poate si altfel,cu putin praf in ochi.mai au doar putine hartuieli cu PRESA-mai ales ce cea semi mafiota,incepatoare,care nu intelege total ca ei sunt structura de baza,a unei SOCIETATI.
  EI FAC EDIFICII PRIVATE SI UNEORI PUBLICE ,DIN ACELEA CARE NU RENTEAZA.,EI IMPUN DECI ,O SELECTE.EI MANEVREAZA STATUL CUM VOR!!
  Ei sunt chiar STATUL,statul eficace,indifferent de PARTID.ei sunt legatura solida cu EUROPAsi cu LUMEA.,factorul de penetratie in exterior.te joaca cum sic and vor la laorice,te saracesc te EVACUEAZA,si-ti mai fac si MORALA.EI STIU TOTUL INAINTEA TA,ITI CUMPARA TOTUL DE SUB NAS.
  Ai mancat si de la dictatura ,si m,anancin si de la astia-carecsunr o DICTATURA DEGHIZATA!!!!!
  EU AM DEPUS ZECI DE MEMORII ORI ACTIUNI ,PLANGERI PENALE LA INSTITUTIILE COORDONATE CRIMINAL DE BASESCU,SI AM RAMAS TOT UN MURITOR DE FOAME,dar un iubitor de dreptate si de adevar!!!
  IN ACEASTA DIMINEATA ,A APARUT ALTA VESTE(informatie) PENTRU O DIVERSIUNE COMPLETA =SCHIMBAREA REGISTRULUI TACTIC.:VICEPRIMARUL P.D.L. ,RAICU,MAFIOTUL ,A anuntat triumfalist CA S-A DESCHIS PASAJUL BANEASA,CHIAR DACA SE VA MAI CONTINUA SA SE MAI LUCREZE si dupa 1 decembrie 2009!La actiunea P.D.L. a participat BERCEANU BOC si altii!
  DE CATE ORI A INCERCAT BASESCU-prin UNELTELE CRIMINALE SA MA ASASINEZE ,CRED ,CA I S-A URAT si lui!
  DE CE BASESCU A SPUS MASS-MEDIEI CA ISI VA SPUNE PUNCTUL DE VEDERE A DOUA ZI ?PENTRU A AVEA TIMP CA MAFIA LUI SA LUCREZE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!
  Pentru ca petenta a scapat de jandarmii care nu permiteau ajungerea la PRESEDINTELE BASESCU,cand petenta si –a expus intr-o fraza doleantele din MEMORIU,in acelasi timp s-a auzit galeria P.D.L.-ista care a inceput scandarea BASESCU,BASESCU!!! –pentru a acoperii sustinerile petetentei! PDl-ul nu este nici un partid democrat si nici un partid liberal!PDl-ul este partidul imbogatitilor prin coruptie,si spolierea membrilor societatii -care nu au apartenenta politica -!!! In loc sa strige cum i s-a spus“Traiasca BASESCU”,copilul a strigat “Traiasca ILESCU”!= Acestea sunt cuvintele urate de care vorbeste Roberta Anastase.Copilul tinea minte de la parintii sai,ca in mandatul al doilea al lui Iliescu,cu totii au trait mai bine.
  Pentru ca Basescu a vazut comentariile mele transmise in media,sau facut presiuni ,amenintari asupra minorului care au determinat schimbarea sutinerilor celui agresat!
  {Ce au scris cititorii MAAT(ZEITA ADEVARULUI SI A DREPTATII:
  Vineri 27 noiembrie 2009, 14:47
  [Este normal sa incerci sa surprinzi dintr-un unghi favorabil ceva(miscarea bratului agresor acoperit prin aducerea mai langa el ,a petentei ) ce nu se vedea deplin din cauza vicleniei agresorului,Aceasta (FREIMURI)tine de tehnica fotografului,nealterand fondul(ce a fost mascat prin cunoscuta expresie”a luat fata” pusa in practica de catre AGRESOR),ci dimpotriva,punandu-l mai bine in evidenta ! – ORICINE POATE VEDEA CA INAINTE DE A O TRAGE DE MANA PE PETENTA,BASESCU S-A UITAT LA TELEOBIECTIVUL DIN FATA(PE LANGA CARE ERAU FORTE DE ORDINE)PENTRU A OBSERVA DISTANTA DE FOCALIZARE,SI A STII CE DISTANTA TREBUIE SA O MISTE PE PETENTA-PENTRU A NU SE VEDEA LOVITURA BASESCIANA! APOI, PENTRU A ABATE ATENTIA PUBLICULUI , A PETENTEI DISPERATE,DAR SI A COPILULUI PE CARE VROIA SA L LOVEASCA IN PLIN,SE FACE CA DA MICROFONUL ACELEI PERSOANE DIN MANA STANGA ..SIMULTAN SIMULEAZA CA VREA SA DEA MANA CU MAMA DISPERATA,APOI I-A PRINS MANA MAMEI ,O TRAGE LA EL-INCERCAND SA ACOPERE SPATIUL VIZUAL AL UNEI PERSOANE CARE FILMA SI DIN FATA LUI BASESCU!PENTRU CA LOVITURA SA FIE PUTERNICA A TRAS MULT IN DREAPTA MANA MAMEI ,DANDU-I DRUMUL MAINII-CARE S-A DUS DIRECT IN MINORUL AGRESAT VIOLENT!Elanul deternminat de ducerea mainii petentei ,era necesar pentru ca lovitura sa fie mai puternica,fata de cel care a avut curajul sa spuna de la microfon publicului simpatizant P.D.L. -sa nu il votaeze pe BASESCU.
  Inainte de a lovi ,Basescu a ochit obiectivul,CROSEUL DE DREAPTA A LOVIT TINTA SI LA DESTABILIZAT PE copilul CARE NU A VRUT SA II DEA SATISFACTIE AGRESORULUI,Iin sensul ca A REUSIT SA STEA PE PICIOARE-IN URMA brutalei LOVITURI,mimica agresatului parca spunand parka :”n-ai reusit sa ma dai jos “!
  COPILUL LOVIT A RAMAS DEMN IN PICIOARE! ACEST COPIL ,A DAT O LECTIE INTELECTUALILOR OBEDIENTI!CATI AU ALES POZITIA VERTICALITATII SI CAT SE GUDURA!!! PENTRU A NU SE AUZI LOVITURA ,BASESCU A DAT DEOPARTE MICROFONUL,NESPERAND CA MAMA MINORULUI SA NU VADA CHIAR NIMIC.ULTERIOR acesta PUTEA VOCIFERA fata de agresiune!Numai ca minorul nu a avut incredere in Basescu cand Basescu a simulat o apropiere de cea in deznadejde,si a fost incordat si nu relaxat !COPILUL NU A FOST PACALIT, posedand al saselea simt.}
  In loc sa strige cum i s-a spus“Traiasca BASESCU”,copilul a strigat “Traiasca ILESCU”!= Acestea sunt cuvintele urate de care vorbeste Roberta Anastase.Copilul tinea minte de la parintii sai,ca in mandatul al doilea al lui Iliescu,cu totii au trait mai bine. .]

 7. Pentru ca sunt mult prea importante alegerile din 6 degembrie si nu trebuie ratate, pun la dispozitie poligonul de antrenament special creat in acest sens
  http://andreisamericandream.wordpress.com/2009/11/28/sondaj-un-mare-si-hotarat-nu-geoana/

 8. Uite aici un atac al PNL-ului, acum asociat cu PSD-ul. Sunt curios este apreciat ca atac murdar sau curat, ca doar este vorba despre un asociat. Citez:

  “E-n regula, Andrei.
  Nu mi-a placut nicicand sa arunc ,,pe piata” lucruri neverificabile. Tot ce am scris mai sus este PERFECT VERIFICABIL ,vis-a-vis de VASILESCU & ANTONESCU si restul .
  E usor in ziua de azi sa lansezi o serie de mizerii si vad ca asta se intampla acum.
  DAR !
  Pot sa mai spun un singur lucru, pe care l-am ,,atins” oarecum mai sus. Intai de asta, o paranteza…..zilele trecute, intrun articol de pe voxpublica, al lui Costi Rogozanu parca, acesta scriind despre Crin Antonescu , spunea si presupun ca nu intamplator , ca ,,Crin A. ar face bine sa nu mai spuna ca a frecventat Piata Universitatii ci mai degraba……….PIATA de la OPERA (stii, locul de intalnire al gay-lor).

  Ei,bine….despre asta ar fi vorba.
  Mortii nu mai pot vorbi, dar cei ramasi, la betie, o mai fac.
  S-ar zice ca biata sotie , o femeie admirabila, realmente bolnava, ar fi recurs la gestul de a se arunca pe geam cand, abia tarandu-si trupul epuizat din pat, a descoperit ,,dincolo”, in cealalta camera a apartamentului……doua trupuri . Al sotului ei si al lui Valentin Vasilescu, care……nu se ,,uitau la televizor”.

  Oribil. Ne-am intrebat mult timp, cativa dintre noi, ce a determinat gestul disperat al unei femei -psiholog, care a consiliat sute de oameni aflati in suferinta sau al unei femei- MAMA, care ,chiar si bolnava incurabil, isi mai doreste chiar si o secunda, alaturi de fetita ce avea atunci doar 2 anisori. RASPUNSUL…..ar putea fi cel de mai sus.
  Oricum, Adina Valean (prietena cu Dana Patriciu si fosta angajata la fundatia acestuia)ramane paravanul de ,,moralitate” a lui Crin.”

 9. La Mulţi Ani, România ! La Mulţi Ani, românilor de pretutindeni !

 10. Popor, fruntea sus !

  La mulţi ani români ! dar nu oricum;
  Deştepţi şi buni în ţara noastră de acum,
  Fără Băseşti, Videni şi alte spurcăciuni
  De pedelişti făţarnici, jalnici şi nebuni.

  Fără Brucani, Romani şi alde mitomani
  Ce ne-au vândut de-atâtea ori pe bani !
  Ţintind o viaţă nouă dreaptă şi pendinte
  De inimosul Mircea Gioană – Preşedinte.
  .

 11. Fidel meseriei.

  A preferat-o pe cea care-i făcea “marinari” în locul celei ce-i făcuse fete…

 12. pareri am citit destule cu mult interes, cu atat mai mult cred ca merita sa ne „sacrificam” cateva ore din viata o data la 5 ani si sa iesim la vot….

 13. Si, sa-l votam pe Geoana,as continua eu.

 14. Necrolog
  Joi seara, politicianismul român a suferit o grea pierdere prin trecerea la cele veşnice a prezidenţiabilului Mircea Dan Geoană, care după ce crescuse în sondaje ca Făt Frumos (care într-un an creştea cât 10, iar la 9 ani arăta ca la 90), a fost finalmente răpus de Vântu(l) care l-a (a)tras într-un mod pe cât de pervers, pe atât de tembel pentru nişte strategi de talia celor ai PSD.
  Figură emblematică a campaniilor electorale din 2004 la PMB şi 2009 la Preşedinţie, Mircea Geoană rămâne în memoria analizei politice „decât” prin diplomaţia de înaltă ţinută „care” a practicat-o, prin aproape reuşita de a menţine incognito vizitele sale diurne la Moscova şi nocturne la altarul zeului Eol, prin neostoita întrerupere încă din primele secunde ale intervenţiilor interlocutorului ca un veritabil diplomat de carieră inginer, prin neobişnuita capacitate de a îmbrăca vidul ideatic în cuvinte şi promisiuni bombastice. Cu adâncă durere în suflet, nu vom uita, între altele, petele de culoare aduse în politica dâmboviţeană prin propunerile compensării în cuantum de 25.000 Euro a fiecărei repatrieri a românilor din diaspora, a lansării primului cetăţean român în Cosmos, a livrării medicamentelor pensionarilor prin poştă, a organizării unei loterii a vizelor pentru cetăţenii moldoveni şi multe alte asemenea, fără a omite, desigur suprarealistele ajustări aduse cu inegalabilă graţie gramaticii limbii române.
  Electoratul român, alături de toată suflarea marketingului electoral, inclusiv foştii consilieri politici ai defunctului, deplânge această pierdere irecuperabilă şi exprimă sincere condoleanţe familiei partidice îndoliate.
  Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace alături de toate celelalte experimente de candidaţi efectuate în laboratoarele politichiei româneşti.
  Requiescat in pacem!
  Toţi cei îndureraţi sunt îndemnaţi să-l însoţească pe ultimul drum duminică, la vot!

  PS Rog ajutor in redactarea unui epitaf, sunt intr-o oarescare criza de idei. Multumesc anticipat.

 15. ÎNCREDERE

  Un galop de sănătate, cu bune şi nu prea, pe o rampă aspră a vieţii, tot timpul parcusă cu încrederea celui care şi-a propus să atingă, împreună cu cei d-un sânge, împlinirea naţională ; aceasta este cartea, cu titlul de mai sus, ce are pe copertă un chip sănătos şi zâmbitor de bărbat puternic, hotărât, acela al lui Mircea Gioană (subiect şi autor ).

  Hai cu toţii mâine la vot să alegem darul Cerului, pe cel care nu a jurat strâmb, pe Mircea Gioană- Preşedintele României.

 16. Daca Moldovan era in Bistrita ,Nechifor in Suceava in ziua alegerilor(nu in poza cu Gioana in BUC. ) mai puteam cistiga un judet doua . Multe eroori pe la noi

 17. Indiferent de pozitia pe care o avem,cred ca in perioada urmatoare trebuie facuta o analiza serioasa si pertinenta in legatura cu prestatia actualei conduceri a PSD, a conucerilor de filiale. Un lucru este cert si anume ca PSD/ul a pierdut alegerile si nu avea motive sa le piarda in actualul context socio/politic.La o prima analiza vina principala o are Mircea Geoana pentru toate derapajele din periaoda celor 5 ani ,dar mai ales pentru lipsa de forta si copilariile din ultimele zile ale campaniei.
  Scriam pe 22 noiembrie ca Mircea Geoana castiga daca tine seama de o serie de factori pe care ii aminteam. Cred ca in orice rau poate fi si un bine si anume acesta poate reprezenta reformarea PSD/ului prin revenirea la matca a oamenilor de valoare care au fost marginalizati si preluarea conducerii de o alta grupare de forta in care tinerii din PSD,gen Crin Antonescu sa fie in prim/plan. Este nevoie de reformarea urgenta a PSD.

 18. Dl Mitrea eu inteleg ca trebuie sa va atacati constant si sa denigrati colegii din PSD ca sa simtiti un profesionist in loc sa vedeti ce se intampla in tabara adversa.
  NU va mai plangeti ca sunteti acuzat ca tradati prtidul odata ce numai rau ii faceti.Ar fi mai comod ptr D-Voastra sa demisionati din PSD si sa fiti de-al lui Basescu pe fata,fara ascunzisuri…ca o sa fiti mai bine vazut asa…daca va intereseaza,bineinteles..
  Multa intelepciune va doresc!!

 19. Lovitura de stat din 06.12.2009.ora 20:56 pm

  Ieşirea disperată pe canalele tv a lui Băsescu pentru a-şi anunţa victoria, argumentând cu „precizie matematică” procentul infim şi numărul de votanţi, este chiar proba loviturii de stat pe care a săvârşit-o acesta, deoarece :
  – voturile progioană din interiorul României erau superioare celor probăsescu, situaţie care s-a menţinut până la anunţarea oficială făcută de BEC a doua zi ;
  – voturile din diasporă pentru cei doi candidaţi nu erau
  cunoscute la ora anunţării „victoriei”, şi pentru că procesul de votare se desfăşura potrivit fusurilor orare.
  Întreruperea alimentării cu energie electrică în locaţia de unde Băsescu a dat lovittura de stat este o componentă „specială” a planului mârşav, despre care organele în drept se pot pronunţa cu precizie.
  Parlamentul României trebuie să declanşeze în aceasă dimineaţă procedurile constituţionale de destituire, cu arestarea obligatorie a infractorului.
  Cel ce jură strâmb pe Biblie nu poate avea altă soartă.
  Eforturile inconştiente ale lui Videanu şi clica de a susţine cu cifre false, imediat după anunţarea “victoriei”, îl fac pe acesta şi tovarăşii părtaşi la crima împotriva democraţie şi poporului român.
  Noul Preşedinte al României ales de popor este MIRCEA GIOANĂ.

 20. Domnul Mitrea,
  Va rog mult …..e cazul sa actionati! Tara are nevoie de Dvs. de un PSD fara Vanghelie, fara Hrebenciuc, fara Iliescu, fara Geoana si fara altii pe care-i stiti dvs. f bine. E nevoie de un PSD reformat…PSD-R…..Cred ca Dvs sinteti acel om puternic catre trebuie sa faceti asta; aliati-va cu Grupul de la Cluj, si cu alti oameni destupati la minte, gasiti-va un numar suficient de parlamentari, faceti acest PSD-R, si faceti pasii necesari (eventual cu noua majoritate parlamentara impreuna cu PD-L) sa scoateti tara din criza si baltirea in care se afla….toti vom aprecia asta si veti avea rezultate pe termen lung…care vor fi aceste rezultate?..pai in cativa ani, PSD-R dvs si PD-L vor fi cele 2 mari forte politice adevarate care vor alterna la putere ca in SUA…iar Dvs veti ajunge si Presedinte al Romaniei peste 5 ani daca reusiti reforma! Nu ratati ocazia de acum!..Sinteti in floarea varstei politice si trebuie sa actionati acum! Nu asteptati sa aveti 70 ani, sa se duca dl.Iliescu, ca nu mai aveti timp! Riscati acum, ca alta ocazie nu mai apare asa de curand!…acum e momentul cind si tara are mare nevoie de Dvs. Va admir, sinteti un om puternic, si meritati o frumoasa cariere politica, dar in actualul PSD nu aveti nici o sansa. Va rog treceti la actiune!
  Multa sanatate si curaj (o viata avem toti, si trebuie sa o folosim la maximum).
  Cu stima,
  Mihai

 21. Mihai,

  şi cine votează partidul ăsta nou-nouţ de care spui tu? 😀

  • Eu cred ca incetul cu incetul lumea se va plictisi de circ. Adica de basescu, de vanghelie, de mazare, etc. Serios acum…

   Si mai e ceva : Desi in judetele(sectorul) lor, Mazare, Vanghelie, etc aduc voturi…la nivel de tara pun bariara unui numar mai mare de electori. Serios….
   Acelasi lucru il pot spune si despre Iliescu.

 22. Oamenii de stanga draga Gabi!…daca se va despaduchea de analfabeti, spagari, traficanti de influenta, si vor vrea sa fie niste manageri cinstiti ai banului public, cu accent pe partea sociala de stanga, pe echitate si sa vrea mai mult sa „fie” si sa „faca” decat sa aiba.

  • Pretene Micu te saluta UNGURU.Pretene Micu sunt de acord cu initiativa ta, dar domnul Miron Mitrea nu prea este de acord cu UNGURU,pentru ca i-a spus niste cuvinte adevarate care au suparat .UNGURU are talibani rebeli fanatici din PSD-e din partea lui, in situatia actuala a partidului se impune o schimbare si o reformare in PSD , o noua reforma morala, dreptate ,adevar , social democratie,acuma este momentul schimbari,si daca ratam acest moment are sa ne para rau toata viata ,,Ori Noi ,Ori Ei, pina la capat ,pina la moarte „ .Prietene Micu te saluta UNGURU.

 23. Domnule Mitrea, nu sunt fan PSD. Insa, pentru insanatosirea clasei politice romanesti(deci a Romaniei) avem nevoie de insanatosirea PSD-ului.

  Cred ca acum e cel mai bun moment de a-i indeparta pe mafioti din conducerea partidului, si daca se poate de tot din partid. Ma refer aici la unii lideri, pe care si dumneavoastra ii contestati : Vanghelie si Hrebenciuc. Bineineles si multi altii.

  Si readucerea in prim plan a unora inteligenti cum ar fi : Adrian Nastase, Mihai Tanasescu, Cristian Diaconescu, etc. Adica politicieni adevarati. Nu doar santajisti…

  Acest lucru depinde si de dumneavoastra…

 24. ***Madalin Voicu are dreptate si nu este singura voce cu greutate care se exprima in acest sens . Cred ca si Ion Iliescu , sau mai ales el , isi doreste o renovare si o reformare a partidului format prin efortul sau nemijlocit .
  *** Fara nici o exagerare , PSD este un partid mult prea mare pentru a nu gasi in randurile membrilor lui oameni de certa valoare , nu frumosi , dar cu carisma , nu doctori docenti , dar oameni bataiosi , hotarati si apropiati de popor , nu baroni locali excentrici , ci oameni asezati , buni gospodari ai comunitatii , sobri si amabili .
  ***Trebuie facut cat mai urgent un apel la toti membrii si simpatizantii PSD pentru gasirea unor oameni cu un profil demn de functiile de conducere ale partidului si ale tarii .
  ***Renovarea si revigorarea PSD este in interesul intregii clase politice , in pastrarea echilibrului politic , in evitarea derapajului spre dreapta , care pe termen mediu si lung ar putea avea efecte rele atat in Romania , cat si in Europa .
  ***Trebuie retinut faptul ca o adevarata , sanatoasa si corecta politica de stanga poate fi facuta cel mai bine de catre un partid de stanga , social-democrat , iar nu de un partid de dreapta , printr-o pseudo-politica populista aparent de stanga .
  Este bine stiut ca si in alte Tari Europene , partide de dreapta ajung la putere cu programe populiste ce contin multe elemente social-democrate , importate de la platformele program ale partidelor socialiste . Stanga si partidele ce o compun , trebuie sa-si apere valorile , programele si ideologiile , iar in plus trebuie sa-si caute , sa-si gaseasca si sa-i promoveze la varf doar pe acei cu valoare , carisma , priza la public .
  ***Falsii populisti , tupeistii , agramatii , borfasii , arogantii , extremistii si excentricii , nu-si mai pot gasi locul in conducerea locala ori centrala a PSD .
  ***Acel Pinocchio cu nasul si urechile ascutite ,cu capul cat damiGeoana si cu creierul cat dopul, nu ne mai poate face de ras si nu mai poate reprezenta cu cinste PSD … Afara cu Gagauta , zis si Pro-sta-nacu’ !!!

  • Stimate domn, o sa pun pe blog cum cred eu ca trebuie reconstruit partidul.

 25. LIVIU DRAGNEA a SPUS

  Cantareti la televizor ca Mitrea vor sa reformeze partidul…))))
  bravo daca un analfabet a ajuns sa va dea o replica pe care o sa o inghititi…

 26. Stimate domnule Mitrea,

  Asa cum v-am mai scris; nu acceptati temporizarea demobilizatoare ceruta pina in martie de Ion Iliescu; asta nu va face decat sa dea timp gruparii retrograde(Geoana-Hrebenciuc-Vanghelie-Dragnea-Nica-etc) sa se consolideze…si sa traga sforile, sa puna batista pe tzambal si sa nu schimbe nimic sau doar sa faca o mica cosmetica…Ocaziile ratate se razbuna!…Acum e momentul sa actionati, sa va creati un nucleu de reformisti, cat mai multi, sa le risipiti temerile, sa adunati si pe altii, sa incercati sa-i convingeti pe ceilalti, sa faceti acel grup puternic reformator care sa permita relansarea si supravietuirea unui NOU si adevarat PSD, fara acele jigodii, care au facut din cel mai mai mare partid de stanga, sa fie condus de niste mafioti cinici si fara rusine, fara cultura si cu multa obraznicie…ori electoratul a taxat asta, si alternanta normala la putere nu s-a mai produs…asa cum v-am mai scris…ACUM e momentul sa actionati!….nu mai asteptati, caci, cu cat trece timpul apare inertia, si o sa va fie tot mai greu sa mobilizati pe ceilalti…asa cum v-am mai scris, e cazul sa riscati acum („ori pe scut ori sub scut”), nu mai asteptati sa va vina randul ca nu se va intampla nici la 85 ani…cautati-va, si daca vedeti ca aveti OO, treceti la atac, constituiti-va intr-un grup puternic de reforma, chemati si pe ceilalti alaturi si incepeti batalia in partid….in cel mai rau caz ce vi se poate intampla?..sa plecati toti din PSD si sa va faceti alt partid nou care va fi bine privit de electoratul satul de manariile hrebenciucului, de incultura si obraznicia lui vanghelie, de prostanacia lui geoana….faceti asta si chiar daca vi se pare greu la inceput, o sa vedeti ca in maxim 1-2 ani o sa aveti un sprijin popular incredibil, iar la urmatoarele prezidentiale nu veti avea adversar…pe undeva imi pare rau ca oarecum va critic in cele scrise mai sus, dar asa se vad lucrurile din afara, de un simpatizant al Dvs. care nu e membrul niciunui partid.
  Adunati-va cu Diaconescu, cu Oprisan, cu Madalin Voicu, cu grupul de la cluj, si cu cine mai stiti dvs ca va sustine si duceti munca de convingere cu toti ceilalti…Eu vad clar dinafara cu nu aveti ce pierde, dimpotriva! Daca Baselu a castigat alegerile e pt. ca a fost barbat, a actionat, a riscat…in fata „prostancului”..daca ati fi fost Dvs. ati fi castigat cert in fata marinarului!
  Incalecati si la lupta!
  Nu va ratati destinul! Acum sortii va sint favorabili!
  Veti reusi si va veti aduce aminte de randurile scrise de mine!
  Cu stima,
  „Un admirator destul de inteligent sa va dea un sfat”

  • Multumesc pentru sfaturi, domnule admirator „destul de inteligent”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: