Curajul lui Mitrea nu a ajuns la final!

Nu mi-a placut niciodata sa fac un caz iesit din comun din anchetarea mea de catre DNA si din procesul meu de la Inalta Curte. Prin urmare nu as fi scris acest text daca intr-un ziar aparut miercuri, 3 iunie, nu as fi citit un titlu care m-a dezamagit. Pentru ca este tendentios si jignitor. “Curajul lui Mitrea a ajuns la final”, spune titlul respectiv, facand referire la faptul ca avocatii mei incearca sa intoarca dosarul la DNA pentru ca eu sa beneficiez din nou de imunitate parlamentara si sa nu pot fi anchetat. Asta dupa ce mi-am dat demisia din Parlamentul trecut tocmai pentru a lasa DNA sa-si faca treaba.

Si atunci niste “prieteni” s-au grabit sa spuna ca demisia mea este frectie la picior de lemn, ca oricum voi iesi din nou parlamentar si voi beneficia din nou de imunitate. Fara sa faca minimul efort sa se documenteze si sa afle ca noua imunitate nu putea afecta o ancheta deja inceputa. Dovada ca au fost rauvoitori este clara: ancheta a continuat si am fost trimis in judecata.

Acum, aceiasi “prieteni” sunt absolut convinsi ca demersurile avocatilor mei au un singur scop: ca eu sa beneficiez din nou de imunitate. De aceea vreau sa-i linistesc si sa le spun sa fie siguri de un lucru: curajul lui Mitrea nu a ajuns la final. Nu m-am ascuns si nu ma voi ascunde niciodata in spatele imunitatii parlamentare. Vreau ca procesul sa continue si sa se termine.

Reclame

18 răspunsuri

 1. Cu siguranta acest dosar instrumentat politic va fi rezolvat. Dosarul este -clar – unul comandat ! El a fost intocmit de procurori politici pentru scopuri politice – Asta este justitia din Romania.

 2. Curaj ati demonstrat deja. Sunt convins ca voi mai vedea actiuni politice marca Mitrea anul acesta, probabil la momentul oportun.
  Cred ca ar fi util sa postati pe blog o analiza despre ce inseamna PSD astazi, o analiza organizationala scrisa de fostul secretar general, viitor….

  • Stimate domn, vom face analiza cu siguranta. Dar nu acum. Trebuie mai intai sa castigam alegerile.

 3. O analiza trebuie facuta. Mai ales ca au fost situatii cand, pentru a inlatura o echipa indezirabila, pentru ca ar fi partizanat cu un lider sau altul, au fost pur si simplu dati la o parte oameni valorosi care au contribuit sufleteste si material, care au sacrificat timp si familie in perioada de opozitie, cand, dupa cum se stie, tragi cu tunul ca sa gasesti oameni cu disponibilitate. Dupa ce sacii au fost urcati in caruta acesti oameni au fost aruncati in drum. Acum nu mai este nevoie de ei!
  Cum poate fi explicata o astfel de atitudine unui om care a muncit si a avut de suferit in opozitie, acum cand colegii sai de partid, care au si beneficiat de munca acestuia, propun si numesc pe functii administrative adversari politici, membrii ai altor partide?

 4. d-nule mittrea
  de necolaiciuc ce mai stiti? e bine sanatos acolo unde se afla, departe de vatra strabuna?

 5. Massmedia nu vede neregulile pedelistilor?

  In ciuda multiplelor fapte ilegale comise, Marcel Hoara este tinut de ministrul Videanu in fruntea Agentiei Romane pentru Dezvoltarea Durabila a Zonelor Industriale

  http://www.ziua.ro/display.php?data=2009-06-04&id=254085

 6. Tipologia Severin reprezinta politicianul oportunist, care ar fi facut aceeasi cariera stralucita si pe vremea comunismului, care stie cand sa sara dintr-un partid in altul, stie sa profite de curentele intelectuale la moda, dar este cuprins de o anxietate inexplicabila atunci cand apare un concurent real, care devine furios cand trebuie sa se bata barbateste cu fapte, nu cu vorbe, si care este gata sa loveasca pe la spate pentru a-si scoate adversarul din joc.

  Categoria Macovei inseamna disponibilitatea de a fi singur impotriva tuturor pentru a apara justetea unei cauze, riscul de a fi marginalizat si ostracizat in tara, chiar daca meritele sunt recunoscute in afara, pericolul de a ti se arunca laturi in cap cu ajutorul unor trusturi de presa dusmanoase.

 7. Femeia care nu dă viaţă (cazul doamnei Macovei) să se ocupe de viaţa ei. După ce ai pus ţâţa-n gură la un prunc ai putea, cu reţineri, să vorbeşti şi de alăptarea socială.Când ai mai fost şi un procuror ceauşist, fă ciocul mic şi te du în boscheţi

 8. Cand te uiti la ce articole a semnat condeierul din Cotidianul care a spus asta, realizezi ca omul a omis sa muste doar intr-o singura directie: spre PDL.
  Vorba lui tata: „nu te uita la caine, uita-te la stapan”.

 9. La voia lui Grivei

  Ieri în Irak căzu-n nisip o lacrimă suspectă de fierbinte,
  semn că-l ardea „stomagul”, de alcool, pe Preşedinte.
  Mişcarea cu independenta EBA-i prostie rară, poleită,
  ce va rămâne în anale, pentru veci – cea mai nefericită.
  La patruzeci de grade plus, cât fi-va-n ziua de votare,
  va refula atât entuziam, local, cât este la ocazii mortuare.
  Turismul PDL- măsura şoc – foarte expus deconspirării,
  teribilă sămânţă de scandal naţional, supus dezavuării,
  mascat în secţii mioritice de vot pe lângă câte-o « stână »
  pe unde-a fost frizer TB sau unii baci cu « inimă română »,
  îl macină pe asimetric, putând uşor scăpa… osul din mână

  PS Domnule senator rog găzduiţi-o numai două zile

 10. catavencu a descoperit cum psdul cumpara cu 50 de ron, voturile voastre pretioase:

  „Tinerii şi ambiţoşii membri PSD sector 1 Bucureşti au început să bată facultăţile şi căminele studenţeşti în căutare de votanţi. Nu contează că aceştia sînt de dreapta, indecişi sau scîrbiţi de politică. Important e, în viziunea pesedistă, să fie dispuşi să-şi vîndă votul pe 50 de lei. Mai mult, pesediştii de la sectorul 1 pe care i-am filmat cu camera ascunsă oferindu-ne bani contra voturi susţin că fac un serviciu societăţii, pentru că încurajează, astfel, prezenţa la vot. Aşa că ziceţi-le „mersi” şi citiţi mai departe…

  Alexandru (imbracat in tricou rosu psdist) începe în forţă, cu multă abnegaţie, demonstrînd calităţi de orator pentru care cu siguranţă vom mai avea ocazia să-l auzim şi pe viitor: „Noi am început să recrutăm oameni pentru observatori. Avînd un preţ sub aşteptările noastre, de numai 500 de mii plus mîncare, noi am venit cu o ofertă mai atractivă la mizeria asta de sumă pentru observatori.” Oferta atractivă cred că vă este deja destul de clară: 50 de lei votul, e proaspete, e bune, a se consuma înainte de duminică.

  Imediat, se ajunge la punctul be al programului: „Noi încurajăm persoanele care încurajează şi ele, la rîndul lor, alte persoane pentru a vota.” La reticenţa fetelor, tînărul politician răspunde dezinvolt: „Nu e nimic ilegal în ce facem noi aici. Poa’ să se ducă şi la Haga!”. Le mai aminteşte o dată că pot să păstreze ele întreaga sumă (Y), atît timp cît le aduc dovezile că au reuşit să convingă X oameni să voteze cu PSD. Unde Y = 50X, desigur.

  După asigurări, urmează instrucţiunile: „deschideţi buletinul de vot la pagina cu PSD-ul, ştampilă direct şi, lîngă ştampilă, puneţi o legitimaţie, pentru că buletinul îl lăsaţi la comisie. Aveţi o grămadă de variante: legitimaţie de transport, carnet de şofer, orice cu nume, prenume şi poză. Apoi faceţi poză cu telefonul, îl daţi şi voi pe silenţios înainte să nu facă zgomot. În cabina de vot sînteţi suverane. Acolo nu intră nimeni peste voi, nici poliţia, nici garda, ăsta-i dreptul vostru!” Alexandru nu uită să le amintească fetelor că trebuie să voteze în sectorul lui şi să demonstreze asta prin abţibildul care li se dă imediat după votare. Să fie oare dovada că există o competiţie directă între şefii de la tineretul PSD legată de cine aduce cele mai multe voturi partidului?

  Iar dacă vi se pare puţin 50 de lei, nu disperaţi! Domnul de la PSD le-a asigurat pe fete că acesta este doar un “antrenament pentru prezidenţiale, cele care contează cu adevărat” şi că atunci vor face mult mai mulţi bani. Deci, dragi alegători, nu uitaţi să ţineţi tare la preţ cînd vin prezidenţialele!

 11. În faţa unui liceu din sectorul 5 din Bucureşti, un microbuz pe care era inscripţionat „Alegeri europarlamentare” „Alege Bine – PSD „se afla parcat în apropierea secţiei de votare. Maşina a plecat, coform APD, după intervenţia jandarmilor.

  În apropiere de Capitală, în localitatea ilfoveană Cernica, mai multor persoane, aduse cu microbzul la vot, le-au fost promise 300 de lei şi o masă la restaurant daca voteaza PSD.

  În Galaţi şi Mureş, edilii locali au îndemnat alegătorii să aleagă anumite partide. Primarul localităţii Poiana, din Galaţi, Tudor Trofin, i-a arătat, aseară, unei localnice, cu un buletin de vot în mână, cum să voteze cu PSD. În Mureş, tot pesediştii sunt cei care i-au influenţat pe cetăţeni. Astfel, mai mulţi membri ai partidului îndemnau să se voteze cu PSD şi promiteau alegătorilor transport până la secţie.

  In Giurgiu mita electorală este o altă neregulă semnalată de PNL. Conform PNL, „reprezentanţii PSD au oferit alegătorilor mită electorală constând în telefoane mobile, atât ieri, 6 iunie, cât şi astăzi, în ziua votului”.

  În Prahova, PSD a continuat campania electorală şi ieri, „împărţind zahăr, ulei şi făină cetăţenilor, în schimbul participării la vot şi a promisiunii că-i vor vota pe reprezentaţii PSD”.

 12. Dupa cum evolueaza lucrurile astazi, curajul lui Geoana a ajuns la final. 🙂

 13. Domnule Mitrea, succes la numarat voturile!

 14. Unde sunt domnule Mitrea baronii locali?
  Ce au facut ei in aceste alegeri pentru PSD?

  Unde sunt Vanghelie, Opriisan, Mazare s.a.?
  Cum au mobilizat oamenii la vot?
  Unde sunt primarii PSD din mediul rural?
  PSD a pierdut alegerile pana si in mediul rural.

  Asa ca domnule Mitrea, unde este valoarea BARONILOR LOCALI pentru PSD.
  Ia utativa ce bine au lucrat cei din PD-L.

  Au castigat alegerile si au reusit sa ii dea si EBEI, disciplinat cate 10 voturi, minim de fiecare sectie de votare.

  Baronii locali ai PD-L sunt disciplinati si lucreaza pentru partid, pe cand ai PSD, dupa ce s-au vazut cu posmagii guvernarii in caruta, nu le-a mai pasat de partid.

  Acesti baroni PSD nu mai sunt de mult ai partidului, ci baroni in sensul Evului Mediu – ii intereseaza propria lor putere, iar de partid ii doare in cot si nici acolo.

  Ia uitati-va ce putine voturi a luat PD-L.

  Cu toate ca PD-L este vizibil ca vioara I la guvernare, este cu cel putin 6% peste PSD.

  Vedeti domnule Mitrea, eu am avut dreptate, nu dumneavoastra.

  Baronii locali ai PSD sunt NOCIVI pentru PSD, iar puterea pe care le-ati dat-o a dus la sfidarea de catre acestia a partidului.

  Cum alegerile europarlamentare nu-i privea direct, nu prea le-a pasat de cine castiga si nu s-au implicat in campanie.
  Au organizat cate o SUSA la lansarile regionale si apoi s-au intors la afacerile lor.

  JOS BARONII LOCALI din PSD!

  Restituiti PSD memebrilor sai!

 15. plopcupere, rezultatul obtinut de catre PSD este remarcabil. Atat votul de ieri, cat si sondajele de opinie evidentiaza increderea populatiei in Guvern, spre deosebire de Occident unde partidele de guvernamant au platit scaderea dramatica a nivelului de trai si pierderea locurilor de munca.
  De observat scorul prost al socialistilor europeni; in cida crizei, alegatorii europeni s-au orientat spre dreapta.

  Revenind pe meleagurile mioritice, de remarcat ca opozitia nu a condus nici pe departe la un reviriment al PNL-ului. Nu in ultimul rand, campania negativa le-a adus penelistilor un mare kk.

 16. incep sa va urmaresc cu mare atentie,imi place cum actionati,daca si reusiti ceea ce intentionati si asa cum estimez si eu,este OK,poate ma alatur dumneavoastra,suces

 17. astept cu nerabdare aparitiile dumneavoastra

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: