Atentie la criza sociala!

Chiar daca multi politicieni evita sa o spuna, eu declar astazi foarte clar: criza economica va lovi Romania din plin. Si nu va fi o criza micuta, de parcurs, cum inca afirma unii, ci va fi o criza in toata regula, o criza de sistem. O criza economica, pe care daca nu o intelegem si nu o tratam corect, va produce efecte devastatoare. Daca nu luam masurile adecvate, criza economica se va transforma rapid intr-o criza a locurilor de munca, adica intr-o criza sociala majora, care va duce la miscari de strada si, in final, la punerea in pericol a ordinii de drept. Asa criticabila cum e ea, economia romaneasca face parte din economia globala. Ceea ce inseamna ca destinul ei este legat de destinul celorlalte economii de pe glob. Adica solutiile de iesire din criza trebuie gasite la nivel global. Dar, in acelasi timp, daca noi, in Romania, nu luam masurile corecte, criza ne va lovi mai profund si va fi mult mai lunga.

Actuala criza economica, pe care multi o vad ca pe o lipsa acuta de bani de pe piata, a pornit tocmai de la o abundenta de bani. Adevarata cauza a ei este combinatia mortala dintre creditele ieftine si nivelul mare de lichiditati de pe piata aparuta in anii ’90. Atunci a fost incalcata o lege de baza a finantelor care spune ca rentabilitatea creditului acordat de o banca e cu atat mai scazuta cu cat clientul creditat e mai puternic. Adica acorzi credite ieftine clientilor care prezinta garantia ca au puterea sa ti le restituie. Insa, din cauza surplusului de bani de pe piata, bancile au inceput sa dea credite ieftine (credite cu avansuri si dobanzi foarte mici) si clientilor mai putin solizi din punct de vedere financiar. Ba chiar bancile din SUA si Europa au intrat intr-o competitie nebuna pentru atragerea unor astfel de clienti, care, evident, erau cu mult mai numerosi decat cei mai solizi financiar. Dintre aceste credite ieftine, cele mai raspandite au fost cele imobiliare. Faptul ca banii s-au ieftinit, adica tot mai multi oameni s-au putut imprumuta ca sa-si ia o casa, a facut ca preturile din domeniul imobiliar sa sara in aer. Casele si terenurile au ajuns sa coste mult mai mult decat valorau ele de fapt.

Romania a cunoscut si ea acest fenomen. Atunci cand constructia de locuinte a luat amploare la noi, firesc ar fi fost ca preturile acestora sa scada (crescuse oferta). Dar cum peste dezvoltarea pietei imobiliare s-a suprapus o ieftinire a creditelor (conditii mai lejere de creditare, avansuri si dobanzi mai mici), preturile locuintelor n-au scazut, ci au luat-o spectaculos in sus. Bineinteles, situatia aceasta n-a durat la infinit. Si dezastrul a pornit din SUA, acolo unde, de fapt, incepuse totul. Incet-incet, clientii mai putin solizi financiar n-au mai putut sa-si plateasca ratele. Iar bancile s-au trezit cu case in loc de bani. Preturile locuintelor s-au prabusit, bancile au inceput sa piarda bani si totul a luat-o la vale. Criza financiara a cuprins SUA,  Europa si s-a extins mai in toata lumea.

Astazi,  se cauta cu disperare masuri de salvare, dar nimeni nu pare sa le fi gasit. Criza actuala e o criza de sistem. La fel ca in anii ’29 – ’33, cand sistemul capitalist manufacturier a dat faliment. El a fost inlocuit la momentul respectiv cu un sistem capitalist financiar. Astazi, capitalismul financiar este si el in faliment si trebuie inlocuit cu un alt sistem. Care va fi acesta? Lumea il cauta. Se vorbeste tot mai mult in ultima vreme de sporirea rolului statului in economie. Multi au inceput sa se uite spre China si India, tari mai putin atinse de criza actuala. Dar poate fi modelul chinezesc aplicat in tarile capitaliste lovite de criza? Probabil ca nu, fara a face modificari in ordinea sociala din tarile respective. Dar, cu siguranta, modelul chinezesc trebuie studiat. Trebuie vazut ce poate functiona si ce nu in societati mult diferite de societatea chinezeasca.

Pentru Romania, in situatia actuala, este extrem de important sa constientizeze criza la adevarata ei dimensiune si sa incerce sa o tina in frau. Sa incerce sa tina pasul cu schimbarile structurale care se vor produce in tarile occidentale pentru a nu pierde trenul iesirii din criza. Nu-i totuna cat de adanca va fi criza si daca o sa iesim din ea o data cu ceilalti europeni sau o sa iesim la vreo cinci-sase ani dupa ei. Costurile intarzierii ar fi uriase.

Din pacate, in clipa de fata, clasa politica romaneasca nu pare sa fi inteles nimic din realitatea istorica in care ne aflam. Cand s-a format actuala coalitie guvernamentala, despre care continuu sa cred ca este singura solutie politica responsabila pentru aceasta perioada, am sperat ca noi, politicienii, vom intelege situatia grava in care ne aflam, vom renunta la obiceiurile paguboase pe care le avem si ne vom ocupa serios de criza. Am sperat ca vom renunta la ambitia de a controla noi nu stiu ce serviciu secret, de a numi personaje dubioase in functii administrative, de a imparti dupa interesul personal al unuia sau altuia un buget si asa secatuit. Din pacate, pana acum, se pare ca m-am inselat.

Reclame

16 răspunsuri

 1. Ati fost lider de sindicat. Dvs ar trebui sa fiti seful PSD acum, nu geoana… Ar trebui sa aveti mai multa activitate pe blog si in viata reala pentru a face ceva pentru Romania si PSD, altfel veti fi redus la tacere politica pentru totdeauna… Pacat!

 2. Folositi de prea multe ori sintagma „Din pacate”. Asta, ca discurs politic, suna mai mult a frustrare sau a critica fara putere constructiva de a schimba lucrurile. Ori, din cate stiu, sunteti obisnuit sa puneti mana pe haturi.
  E drept ca v-ati dorit actuala coalitie PSD-PD-L. Asta e, v-o asumati si trebuie sa va luptati sa reveniti in scena. In stiintele politice e o teorie care spune ca-n politica e destul de greu sa revii, adica nu e un fel de Rocky in care o incasezi si ii dai decisiva in ultima repriza adversarului.
  Dvs sunteti acum genul care spune mut „Lasa ca le-arat eu, ca li se-nfunda si lor”. Nu merge. In politologie se zice ca in cariera de politician trebuie mereu sa acumulezi, indiferent cat de putin, capital de putere. Orice pauza sau pas in spate se poate transforma in final de cariera.
  Exemple de studiu: Petre Roman, Theodor Stolojan, Adrian Nastase s.a.m.d.
  Aratati ca aveti vana, faceti ceva!

 3. […] presiunilor sindicatelor si patronatelor de a trata emotional criza, Miron Mitrea arunca pe blog o bomba cu efect intarziat: Chiar daca multi politicieni evita sa o spuna, eu declar astazi foarte clar: criza economica va […]

 4. Criză de idei

  Primarul General mascat printre drumeţi,
  Colindă străzi şi pieţe în multe dimineţi,
  Prin toată capitala, prin şcoli, pe la spitale,
  Pe unde i-au scăpat…vorbe electorale.

  E pregătit să-nfrunte zăpada primăverii,
  Prognoză, c-o să cadă de ziua Învierii;
  Pedeapsă de la Cer, dac-a minţit mulţimea,
  Şi nu e de glumit când mârâie micimea

  Ştie că-i nevoiaş, că totu-i la cântar,
  Că nu-i vremea tichiei de mărgăritar,
  Că strada suspendată promisă la calici,
  E-o vorbă de pahar, de adormit pitici.

  Frumoasele centurii, când au mai mulţi clienţi
  Îi bucură pe rând : decenţi sau indecenţi.
  Nici n-ar putea altfel – ş-o ştie orice “fată”-
  Să-i mulţumescă-n bloc, pe toţi, şi deodată.

  Pe ele să le pui conducători de trafic
  Ş-ai rezolvat problema, circulând după grafic.
  Iar pentru vârf de vârfuri, staţii de aşteptare
  În zone din afară, cu loc de încântare.

  Cei şase milioane de lobi rău afumaţi,
  Mai au oare vr’o şansă să fie degresaţi ?
  Că după cum se ştie, nu mai este banală
  Pentru bucureşteni – masca pietonală.

  Să crape fierea-n el şi sufletul de om
  Celui ce îndrăzneşte să mai taie vr’un pom.
  Iar dacă tot te lauzi că-ţi place să gândeşti,
  Aceasta e problema cu care să porneşti.

 5. E ceva putred in Danemarca! Daca SUA si Europa nu consuma, economia Chinei poate fi etatizata la maxim – nu au cui sa vinda. Iar economia Chinei este in criza, multe fabrici nu au comenzi si oamenii se intorc la sate, daca mai au unde.

 6. Buna seara domnule Mitrea. Dupa 10 ani alaturi de PSD, in momentul de fata nu ma bucura decat simplul fapt ca am avut ocazia sa stam de vorba personal si sa invat multe lucruri de la dumneavoastra. Din pacate, ceea ce se intampla in momentul de fata in PSD, mai exact ciolaniada si impartirea functiilor care cum vor, fara sa se tina cont de profesionalism imi lasa un gust amar. Ce vedem la centru se intampla si in teritoriu. daca in 2000 – 2004 si dupa cand am intrat in opozitie, toti spuneau ca PSD este un partid mare cu foarte multi specialisti, acum totul lasa de dorit. Incompetenta peste tot. Imi pare nespus de rau ca s-a ajuns aici. Nu o sa uit ce a-ti spus la Brasov in octombrie, sa fim uniti, caci greul abia va incepe in vara lui 2009, sa ne ajutam electoratul si votantii. Si? nimik mai exact, absolut nimik. Imi doresc un Congres extraordinar pentru a analiza situatia din partid care nu este deloc roza. Trebuie luata o decizie. Coboram, pierdem si nu e bine pentru partid. Imi doresc sa va vad acolo unde trebuie, acolo unde meritati. Nu este admisibil ca la alegerile generale din noiembrie 2008 sa plecam de la egal cu PD-L iar acum sa fim cu 10 procente sub. Trebuie dati la o parte jucatorii din partid doar pentru interesul lor propriu. PSD nu are nevoie de asa ceva. Va rog sa gasim o solutie.
  Cu stima si respect un membru PSD .

 7. Să facem aşa

  E de mirare că într-o lume ca a noastră unde există numai doctori in drept câtă populatie are Republica Moldova, domneşte – legal – cea mai cumplită nadreptate după izgonirea din Rai.
  “Doctorii în strâmb” ca înlocuitori ai celor in drept, se impun ca soluţie, pe cale de consecinţă, pentru lumea cea dreaptă pe care o dorim, asimptotică cu perfecţiunea.
  Toţi juriştii lumii, in cuantum cât populaţia Frantei, trebuie să aibă un singur crez în tot ce fac, în tot ce spun, în tot ce susţin, Crezul întru Unul Dumnezeu – esenţa existentei noastre pe aici şi infinite.

  Crezul

  Cred intru Unul Dumnezeu, Tatal Atottiitorul,
  Facatorul cerului si al pamantului, vazutelor tuturor si nevazutelor.
  Si intru Unul Domn Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu,
  Unul-Nascut, Carele din Tatal S-a nascut mai inainte de toti vecii.
  Lumina din Lumina,
  Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut, iara nu facut;
  Cel de o fiinta cu Tatal, prin Carele toate s-au facut;
  Carele pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire
  S-a pogorat din ceruri si S-a intrupat de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara,
  Si S-a facut om;
  Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat si a patimit si S-a ingropat;
  Si a inviat a treia zi, dupa Scripturi;
  Si S-a inaltat la ceruri si sade de-a dreapta Tatalui;
  Si iarasi va sa vina cu slava, sa judece viii si mortii,
  A caruia imparatie nu va avea sfarsit.
  Si intru Duhul Sfant, Domnul de viata Facatorul,
  Carele de la Tatal purcede, Cela ce impreuna cu Tatal si cu Fiul este inchinat si slavit,
  Carele a grait prin prooroci.
  Intru Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica;
  Marturisesc Un Botez, spre iertarea pacatelor;
  Astept invierea mortilor;
  Si viata veacului ce va sa vie.
  Amin!

 8. http://www.romare.ro/
  Vă rog să explorati

 9. Criza economica nu ar trebui sa loveasca Romania decat prin prisma investitiilor din strainatate,dar e o buna unealta de discurs politic si scuza ca actualul Guvern e incapabil si nu poate functiona.

 10. Alianta cu PD_L e cea mai nociva pentru PSD.Pana zi nu am vazut PSD sa isi impuna un punct de vedere.Iar anularea intelegerilor la nivel local cu PNL doar de dragul PD-L mi se pare o prostie.PSD nu are un candidat credibil pentru presedentie.Singurul om capabil sa-l infranga pe Basescu vine de la PNL,altul decat Tariceanu.Care poate sa atraga voturile nemultumitilor din PSD,PD-L si alte partide.
  Asta e realitatea anului 2009,europarlamentarele vor fi un prim test.

 11. Domnule MItrea

  1. Dumneavoastra sunteti om efectiv de executie.
  2. oamenii vor a nu fi constransi la reducerea confortului economic.
  3. Dispun de un studiu de diminuare partiala a efectelor crizei, daca sunteti cu adevarat interesat, Va propun sa purtam un scurt dialog; stabiliti locatia tel. mobil 07 48 59 59 14, http://www.manecognitiva
  4. poate si cu ajutorul altora incepem sa si transpunem in fapte cresterea numarului locurilor de munca, si nu cu putine.
  Va multumesc
  luca gherasim

 12. Nu stiu de ce dar personalitatea dvs. imi aminteste de Walensa. Aceiasi verva, acelasi trunchi politic..

  Avantajul dvs. domnule Mitrea, este ca aveti priza la publicul tanar. Cred cu tarie in miscarile pe care le faceti si mai ales cred cu tarie intr-o Romanie demna si „fara prostanaci”.

  Ganduri bune, de la Cluj!

 13. Domnule Mitrea, acum dupa doua luni si ceva de guvrnare PD-L&PSD, mai aveti parerea ca ati facut bine insistand pentru ea? Asta tinand cont de modul cum v-au FRAIERIT PD-L – adica au luat ministerele cu bani si v-au lasat sa va descurcati fara bani la cele mai grele ministere. Cand se va produce explozia sociala, PSD care detine portofolii la Ministerul Muncii, Sanatatii, Educatiei, Agriiculturiii etc…va plati toate oalele sparte. PD-L a creat si a preluat ministerel prin care CUMPARA VOTANTIU cu tichete de vacanta (cea mai mare prostie) sau reabilitarerea blocurilor. Ca sa nu mai vorbim ca toti banii de investitii au ramas la PD-L. Cred in continuare ca ati facut un mare RAU Romaniei. As dori de la dumneavoastra un articol in care sa evaluati cele doua-trei luni de guvernare. Cand o sa-l scrieti o sa vedeti ca toate minusurile se duc la PSD. Tichetistii si blochistii cu blocuri resapate vor vota cu PD-L.. Concluziile dumneavoastra asupra efectelor actiunii dumneavoastra de a realiza acesta alianta ar fi interesanta, mai ales daca va fi cinstita.

 14. Ivanovici Penu Iliescu la 79 de ani

  Acesta este numele real si complect al kominternistului sinistru, din tata-n fiu, care timp de 11 ani a condus la dezastrul de astazi România, sub o falsa biografie-autofabricata.Numele sau se « armonizeaza »cu tulburatorul Criza ( de identitate, de constiinta, de orice), astfel ca în lada de gunoi a istoriei va fi retinut ca : Ivanovici Penu Iliescu Criza (tigan-evreu din Oltenita).
  Slujitorii adevarului au consumat un timp enorm si bani – deopotriva, pentru a scoate din ascunzatoare adevarata biografie care este postata pe internet la adresa :
  http://members.tripod.com/~Fratiile_de_Cruce/ion-iliescu.htm
  Daca in decembrie 1989 s-ar fi cunoscut reala biografie a „sarbatoritului”, alta evolutie avea România , sinistrul insotindu-l in eternitate pe NC care i-a fost o viata tovaras de lupta. Cuvintele cheie din biografia secreta : tradator, puscarias, evreu-rus, ţigan, kominternist, instigator, destabilizator, criminal…
  Deviza vietii sale : Sa-mi fie numai mie bine ! (indiferent costurile si cine le suporta).
  Credinta : in Satana – firul rosu care-i urmateste intreaga viata.
  Datorita originii sale (tigan-evreu) poporul român s-a ales si cu : o noua identitate, de tigani, sub care in prezent ne cunoaste toata lumea ; tara a holocaustului pentru care suportam si daune secrete ,deocamdata.
  Este casatorit cu Bercovici Nina. Nu are copii.
  Ma asociez cu românii de aici si de pretutindeni, care azi 03.03.2009 spun cu sincerutate :
  Nu te-ar mai rabda pamantul Ivanovici Penu Iliescu Criză !

  P.S. Domnule senator, dela acesta a plecat si persista criza in România si nu va dispare decat odata cu el .

 15. ” Buna ziua,
  Scrisoare deschisa
  catre: entitati de drept public si privat si, in particular, haretisti.
  1. Forta inteligentei si invatamantului romanesc pe plan international s-a afirmat din vremuri de demult, in demonstrandum: unul dintre cei mai mari jurisconsulti ai omenirii, ocrotit de imparatul Hadrianus, geto-dacul Gaius Noster, originar din Dobrogea, a faurit scoala de drept in imperiul roman, diplomatul Nicolaus Olahus a edificat asezamante culturale si in fosta Cehoslovacia, la Tarnave, mitropolitul, de os domnesc, Petru Movila a intemeiat invatamantul superior in Rusia Mica, la Kiev, generalul Nicolae Milescu Spatariul prima scoala de diplomatie din lume, in Capitala imperiului rusesc, au fost si alti mari deschizatori de drum pe arealul inducerii componentelor capitalului intelectual in fauritori mereu moderni ai civilizatiei, printre care ministrul Spiru Haret din a carui lege a invatamantului, dupa un veac, inca, intru modernizare, se inspira numeroase state. Astazi, peste una mie de universitari romani dezvolta invatamantul superior al USA.
  2. Dumneavoastra, domnule rector Aurelian Bondrea, ca fondator al Universitatii Spiru Haret, personal, urmandu-le pilda, ati embrionat un oligoelement de management si marketing de anvergura mondiala privind amplificarea dezvoltarii potentialului capitalului intelectual uman romanesc ca inaintemergator al sistemului existential general al umanitatii prin implementarea unor centre de invatamat de mari coordonate pe trei continente: America, Asia, Europa, am in vedere mari localitati urbane: New York, Berlin, Roma, Madrid, Paris, Tel Aviv, Viena, Toronto, Chişinau .
  3. Insignifiantul incident numit „Spiru Haret” este exclus sa aibe drept coautor pe doamna ministru Ecaterina Andronescu, care la randul sau se exercita ca mare dascal, om politic si patriot european, banuiesc ca mai degraba tine de interesele elementelor obscure noneuropene a caror portofoliu de competente in perioada crizei este in pragul imploziei si falimentului.
  4. In sustinerea celei mai active initiative, la inceputul noului mileniu, de avantaj public, al carei autor sunteti, din randul statelor membre e.u. trebuie sa se implice toate fortele active de drept public si privat din Romania si e.u. Restrangand materia „Spiru Haret” ca inadecvata progresului se dizolva elementul de afirmare, prin competitivitate, nu a unei entitati ci a unui segment unional, pe plan universal. Mi se pare ca nici o unitate de drept privat, din domeniu, din comunitate europeana nu s-a impus, numai in cativa ani de zile, pe spezele sale, in ritm asemanator, pe majoritatea continentelor. Universitatea Spiru Haret, in prezent, reprezinta stindardul asumarii a unui punct din suma prioritatilor statelor membre pe traseul inceputului de drum a societatii bazate pe cunoastere institutionalizata in martie 2000 prin substanta Strategiei de la Lisabona.
  5. Avand in vedere ca Romania, pe anul 2008, a ocupat una din primele trei pozitii privind evolutia componentelor capitalului intelectual din e.u, si a intemeiat cu fonduri private, in iulie 2006, al treilea centru de cercetare a capitalului intelectual din e.u. si al patrulea din lume, sub denumirea de Manecognitiva, si ca in septembrie 2009 este pregatita de a deschide, juridic, Manecognitiva ca prima agentie europeana de capital intelectual si inteligenta artificiala cu sediul la Bucuresti, chem si indemn societatea civila si entitatile institutionale comunitare la dreapta cumpanire si cooperare in vederea consolidarii spiritului antreprenorial european de utilitate publica si in viziunea romaneasca, in cadrul intensificarii globalizarii drept premisa a fauririi erei cunoasterii, inovarii si bunastarii umanitatii.
  Nota bene:
  Domnule Rector Aurelian Bondrea, desi Universitatea Spiru Haret, in 2007, a pus la dispozitie Proiectului Manecognitiva- managementul si economia cunoasterii, noua diviziune internatioanala a muncii, al carui autor sunt, lansat prin CNR -UNESCO, Parlamentul Romaniei, Francofonie, Italia s.a., entitati din e.u si non.e.u., drept sediu, cu titlu gratuit, fosta cladire a Ambasadei Canadei, studio TV, studio radio, relatii cu centre de cercetare, personal auxiliar, fara inca a ma cunoaste, fara a va inainta nici un cuvant scris sau vorbit, ci numai prin receptarea unui neansemnat semnal din partea domnului prof. Alexandru Mironov, pentru a nu incalca uzanta statornicita, faptul ca, proiectul, este inca in asteptarea concretizarii, permiteti-mi sa mai aman putin formularea unei sintagme de multumire Dumneavoastra, Senatului Universitatii, cadrelor didactice, studentilor si tuturor haretistilor din lume, care binevol m-au sprijinit si continua a fi alaturi de mine privind organizarea, pe teza proiectului, de intruniri nationale si internationale. ”

  Cu stima,
  dipl.ing. ec. Luca Gherasim

 16. Manifest pentru construirea Capitalei de vara a Romaniei in Tinutul Secuiesc 1. Ardeal, cuvant universal de orige geto-daca, ardal, inseamna tara de campie, pamant cultivat, asezare de campie, campie, ogor, toata roada pamantului, Arad , Oradea asezari de campie. Cuvinte similare , insusite de la geto-daci sunt: art – in germana , aratura, ardal in persana si araba pentru pamant , aratura, operatinui legate de pamant. Alt cuvant universal , geto -dac, este ban, ce tara de pe Tera nu are cel putin o banca? Ardealul a fost furnizorul de mari dascali si manageri – conducatori pentru ungurii de pretutindeni: Iancu de Hunedoara, regent, Matei Corvin , fiul lui Iancu, rege, Nicolaus Olahus, episcop general = mitropolit si regentul Ungariei, modernizatorul si invatamantului unguresc. Toti trei, am enumerat doar cativa, au reformat institutiile statalitatii Ungariei tribale si au fost dezvoltatorii de noi institutii necesare formarii europene a Ungariei , pe cand populatia Ungariei se caznea sa inteleaga liturghia in limba slavona si sa adopte pentru denumirea zilelor saptamanii denumiri slave cum ar fi: sreda pentru miercuri, idem pentru operatiuni din bucatarie povarenie pt fierberea alimentelor. Nu -l mentionez nici pe generalul George Pomut, unul dintre romani participanti la infaptuirea Revolutiei Ungare din 1848 si unul dintre parintii Americii, socotit oficial astfel, pentru extinderea trupului USA cu circa o patrime, prin aducerea unui teritoriu, sub numele de Alasca. 2. Romania, oamenii Daciei, prin masuri statale, in 1918, au scapat Ungaria de comunism, iar in 1944 au eliberat Budapesta de ororile neavenite. Vlahii – geto -daci -romanii, popor civilizator, au ajutat triburile venite cu caruta din stepe si nisipuri, pline de sobolani si capete de femei atarnate de sa, sa se civilizeze oferindu-le Campia Panonei si alte locatii. Actualii unguri au putine tangente cu rudimentarii asiatici care nu aveau denumiri nici pentru zilele saptamanii, nici pentru elemente de bucatarie sau tehnologia complicata a cetatilor, agricultura sau prelucrarea metalelor si prin faptul ca le-au fost furate toate femeile pe cand au fost plecati dupa prada in zonele limitrofe, dovada ca sub aspect antropologic , nu prea seamna cu rudele ramase printre nisipurile Asiei. Ungurii, dupa cum mentioneaza Iorga, la Congresul de bizantologie, se pare, provine de la hungar – hungarum, termenul desemnand pe cel care castreaza armasarii, spre amuzament a fost preluat si de vlahi – a juganii adica a hungariza armasarul, a face castrare. Ungurii, casatorindu-se, mereu cu femei ale altora, au devenit, poate cel mai tanar popor din Europa, cuvintele din limba ungara dovedesc ca pastreaza extrem de putine din cele asiatice, antropologic asisderea, obiceiurile sunt ale femeilor furate de la altii. Ungurii mai au nevoie de ceva timp pentru a ajunge si la insusirea comportamentului civilizator al gazdelor, indirect a notiunilor ce vizeaza: socialul, Constitutia statului, organizarea sociala, conventuirea. Ei, actioneaza inca sub impulsul cutumelor, autohtoniatelor, prestatale creazand ca a fi musafir in sa inseamna a fi stapanul gazdei, confunda buna cuviinta, logica milenara si legea ospetiei cu scaderi fiziologice si incapacitate de a reactiona. 3. Cred ca oaza de oamenii pustiei , ramasi in Ardeal, casatoriti cu femei furate, cu limba formata din „furtul” cuvintelor de la civilizatori are nevoie de o apropiere si intelegere mai deosebite din partea geto-dacilor, solicita, astfel, salbatec, in felul ei cu totul rudimentar, continuarea din partea localnicilor milenari a activitatii civilizatoare. Efectiv acesti oameni au nevoie de apartinenta. Ne mai semanand cu fratii parasiti, de opt veacuri, incarcati cu gene capturate de la altii, nu se pot repatria, nefiind un popor al traditiei, unei patrii, tari, fost organizate dupa care sa planga zeci de veacuri cum au procedat si procedeaza evreii si altii. Ungurii – sunt un popor fara tara de bastina, ei nu au un Israel, situat in inima desertului la care sa se intoarca. Or unde s-ar duce, ei nu sunt primiti nicaieri. Desertul ungurilor, din care au plecat, nu este Israelul evreilor dupa care patimesc si la care s-au intors dupa doua milenii. Ungurii nu au o misiune de reconstructor, nu au telul suprem de a restaura un Israel. Ei nu au o tara stramoseasca in felul evreilor. Nu au de la cine s-o rascumpere prin notar public, milimetru cu milimetru, cum au procedat legal evreii, fara varsare de sange. Si nici nu au de la cine s-o recucereasca. Ungurii, popor fara radacina milenara, fara religie proprie, fara biblie proprie, fara matca nasc sentimentul de a se apropia de colectivitatea mai numeroasa adica de triburi asezate mai spre apus, tot pe teritoriul Daciei. Orice minoritar, chiar adaptat perfect, tot din cand in cand, desi a uitat limba si obiceiurile, desi nu se va duce nicio data pe meleagurile parintilor sai, tot se gandeste, cand si cand, la patria istorica. Toti ungurii sunt lipsiti de patria istorica insa promoveaza o manifestare specifica a ratacitilor prin lume si anume sentimentul de trib, gramada, colectivitate, cu convingerea ca numarul mai mare, unde se afla de ai lor, locatia nu are nicio importanta, acolo este si patria istorica, milenara, temelia poporului, centrul lumii al acelui popor, biblia. Datorita conceptului de gramada, neavand capaciatate de a preciza ” acolo sunt ruinele milenare ale stramosilor” nu au siuficienta putere de a face uz de princiile uniunii europene consacrate libertatii de circulatie a: persoanei, serviciilor, capitalului si bunurilor dovedite prin insitenta de a se audelemita, de a se autotribaliza juridic. Este singura minoritate de e.u,, neavand patria istorica, oin contradictie cu noile institutii de garantare a libertatii vor sa dea istoria, fie si pentru o clipa cu zeci de milenii in urma, pentru a arata lumii, cat se poate de comic, intoarcerea ceasului evolutiei sociale si formarii biologice. 4. Obligatia de capatai a gazdelor, geto-dacilor- romanilor este sa continuie operatiunea sacra de civilizare a ungurilor, acceptati de cateva sute de ani, ca locuitori in Ardeal. Singurul mijloc de a-i civiliza la standard european este de a-i apropia de centrul milenar. Neputand a fi stramutai la Bucuresti, o solutie ar fi, faptul ca in zona sunt numai ruine de cetati geto-dacice, pe una din ele, cum sugereaza dr. Geo Stroe, sa fie edificata Capitala de vara a Romaniei si de ce nu Capitala de vara a Uniunii Europene. Pentru a se incepe de indata lucrarile de proiectare si toate demersurile de construire lansez un semnal pentru constituirea Comitetului National de Construire a Capitalei de Vara a Romaniei. Acest maret proiect s-ar incadra in sfera tezei lui Eminescu alocata, in 1881, dacizarii Romaniei si a statele formate in coordonatele imperiului geto-dac, al doilea ca marime dupa Indii. Manecognitiva – Agentia Europeana de capital intelectual si inteligenta artificiala, subscrie si va pune la dispozitie instrumentele sale de lucru. Faptul ca dr Geo Stroe a schitat ideea , sa-i oferim onoarea de a fi cap de lista si purtator de stampila. Sa fie intr-un ceas bun. dipl.ing.ec. luca gherasim 07 48 59 59 14 www manecognitiva. Kiáltvány építési nyári főváros Románia a régió Secuiesc 1. Erdély, az egyetemes szó origem Geto-dák, Årdal azt jelenti, síkság, művelt föld, a megoldás a sima, egyszerű, mező, minden növény föld, Arad, Nagyvárad sima települések. Hasonló szavak, kisajátította a Geto-dákok a következők: Art – Németország, szántás, Årdal a perzsa és arab a földön, szántás, operatin a termőföld. Egy másik univerzális szó, a Geto-dák, a pénz, amit az ország teraszok legalább egy bank? Erdély volt a nagy nyertes a tanárok és a vezetők – vezetői magyarok mindenhol: Hunyadi János, kormányzó, Matthias Corvinus, Iancu fia, Király, Nicholas Olahus, Általános = Metropolitan püspök és Magyarország kormányzója, a magyar modernizatorul és az oktatás. Mind a három közül megemlítjük néhány, már megreformált intézmények és a törzsi magyar államiság volt szükség a fejlesztők az új európai képzési intézmény Magyarországon, míg Magyarország népessége kínoztak megérteni a liturgiát a szláv és fogadja el a nevét a hét napjainak szláv nevek ilyen lehet: Sreda szerdán, idem működéséhez a konyha a főzés élelmiszer povarenie. Nem beszélve azokról az általános George Pomutz, az egyik román részvétel megvalósításában a Magyar Forradalom az 1848-as és egy amerikai szülők, úgy a hivatalos szerv kiterjesztése az USA mintegy negyedét azáltal, hogy egy terület, mint a Alasca. 2. Románia, Dacia emberek, az állami intézkedések az 1918-ban megszökött a kommunista Magyarországon és Budapesten 1944-ben kiadta a rémségek semmis. Vlach – Geto-dák-római civilizációs emberek segítették törzsek érkező sztyeppek és homok a kocsi teljes patkányok és a nők lóg a feje, a civilizációt kínáló Pannon-medence és máshol. Jelenleg a magyarok alig tangens rudimentarii az ázsiaiak, akiknek nem volt neve, illetve hétköznap az elemek a konyha vagy a bonyolult technológia a polgárok, a mezőgazdaság-és fémfeldolgozás, valamint az a tény, hogy ellopták az összes nő, hogy elmentek zsákmány után a környező területeken részeként antropológiai bizonyíték arra, hogy ne legyen túl seamna maradt rokonok között homok Ázsiában. Magyarok, amint Iorga bizantologie a kongresszus úgy tűnik, jön Hungária – hungarum kifejezés az, aki castreaza mén, for fun vége volt, és a Vlach – értelmében hungariza mén juganii, hogy herélt. Magyarok, feleségül veszi, mindig a nők, más emberek lettek talán a legfiatalabb európai emberek, a magyar szavak bizonyítani, hogy ennek nagyon kevés az ázsiai asisderea antropológiai szokások a nők lopnak másoktól. A magyarok még mindig szükségük van némi ideje, hogy a tanulás a civilizált viselkedés a házigazdák, a fogalmak, hogy közvetve érintik: a szociális, az állam alkotmánya, társadalmi szervezet, conventuirea. Nos, még mindig jár az impulzus az egyes gyakorlatokat, autohtoniatelor nyújt creazand hogy vendégként ő azt, hogy milyen mester házigazda, megzavarja a jó illeszkedés, a logika és a jog évezred ospetiei tartozik, élettani és képtelen reagálni. 3. Azt hiszem, oázis a sivatagban, akik maradtak Erdélyben, férjezett nők ellopják, a nyelvet, amely a „lopás” szavak egy közeli civilizados igények és a megértés által több különleges Geto-dákok, kérést, így a vad, így a nagyon kezdetleges, a helyiek továbbra tevékenység évezredes civilizációt. Valójában ezek az emberek apartinenta. Emlékeztetett minket szabadság testvérek, nyolc évszázadon megrakott gének venni másoktól, nem küldjék vissza, nem a nép hagyomány, a hazát, országok, szervezte tucatjai évszázadok sírni, mint ahogy ez hordozza, és a zsidók és mások. Magyar – egy nép hazájában, akkor Izrael, a sivatagban található, ahol a visszatérésre. Vagy ha elmegy, hogy nem szívesen sehova. Magyar sivatag, ahonnan balra, Izrael nem zsidó, akkor az igazolványt, és aki visszajött a két évezred. A magyaroknak az újjáépítési misszió, egy legfelsőbb cél helyreállítani izrael. Nekik van egy ősi országnak az utat zsidók. Akiktől nem megváltani a közjegyző, a milliméter milliméter, mint a zsidók volna jogilag, vérontás nélkül. És akinek még nem volt visszanyer. A magyarokkal, akik nem root évezred nélkül a saját vallásuk, anélkül, hogy saját biblia, queen nélkül születik egyfajta közelít a kollektivitás, vagyis a legtöbben törzsek telepedtek nyugati, mind Dacia. Kisebbségi, még akkor is tökéletesen alkalmazkodott is időről időre, de ő elfelejtette a nyelvet és szokásokat, bár nem lesz ideje, hogy helyre szülei, még mindig gondolkodás, olykor-olykor, a történelmi haza. Minden magyarok hiányoznak a történelmi haza, hanem elősegíti a konkrét megnyilvánulása vándorlás a világon, vagyis az értelemben, törzs, sok, a közösség, meggyőződése, hogy a legnagyobb számban, ahol megtudhatja, hogy helye nincs jelentősége, van is a hazát történelmi, ezeréves, alapítvány emberek, a világ közepén, hogy a nemzet, a Bibliát. Mivel a koncepció a tétel, nem kell meghatároznia capaciatate „vannak romok Millennium rémült siuficienta nincs hatásköre arra, hogy használják ki az EU princiile szabad mozgása személyek, a szolgáltatások, a tőke és az áruk insitenta bizonyítja, hogy audelemita , a autotribaliza alapon. Ez az egyetlen kisebbség én, és nincs történelmi haza, Óin ellentmondanak az új intézmények szabadságának biztosítása, hogy a történelmet, még egy pillanatig tíz évezreddel ezelőtt, hogy bemutassa a világnak, hogyan lehet vicces, visszatérési idő a társadalmi fejlődés és a biológiai képzés. 4. Kötelezettsége, hogy megszerezzék a házigazdák, a Geto-dák-római civilizáció szent, hogy folytassa működését a magyarok elfogadhatják azt, hogy néhány száz év, a lakosság Erdélyben. Az egyetlen olyan civilizációs az európai szabvány közelebb áll a középpontjában évezredes. Nem sikerült a Bukarestbe költözött, az egyik megoldás az lenne, hogy a területen csak romjai Geto-dák erődítmény, az egyik közülük, amint azt Dr. Geo Stroe, amelyek a nyári főváros emeltek a román, és nem a tőke Nyári Európai Unióban. Kezdeni, amint a tervezési munkálatokat, és minden lépést felépíteni jel, hogy indítsanak Nemzeti Bizottság építése a nyári főváros Romániában. Ez a nagy projekt illeszkedik a lefoglalt terület Eminescu-fokozatot 1881-ben, Romániában és dacizarii állam alakult a részletek az Geto-dák birodalom, a második legnagyobb indiai után. Manecognitiva – az európai szellemi tőke és a mesterséges intelligencia biztosítja Előfizető és a munkaeszközök. Az a tény, hogy a Dr. Geo Stroe felvázolt elképzelés, neki az a megtiszteltetés, hogy vezetője a listát, és vitt bélyegző. Ahhoz, hogy a jó szerencsét. dipl.ing.ec. Luke Gherasim 07 48 59 59 14 WWW manecognitiva Manifesto for building summer capital of Romania in the region Secuiesc 1. Transylvania, the universal word origem Geto-Dacian, Årdal, means plain land, cultivated land, settlement of the plain, plain, field, all crop land, Arad, Oradea plain settlements. Similar words, appropriated from the Geto-Dacians are: Art – Germany, plowing, Årdal in Persian and Arabic on the ground, plowing, operatin related to land. Another universal word, the Geto-Dacian, is money, what country of the terraces has at least one bank? Transylvania was the supplier of the great teachers and managers – leaders for Hungarians everywhere: John Hunyadi, regent, Matthias Corvinus, Iancu’s son, King, Nicholas Olahus, General = Metropolitan bishop and regent of Hungary, Hungarian modernizatorul and education. All three, we mention a few, have reformed institutions and tribal Hungarian statehood were required developers of new European training institutions in Hungary, while Hungary’s population is tortured to understand the liturgy in Slavonic and adopt the name days of the week Slavic names such be: Sreda for Wednesday, idem for the operations of the kitchen for cooking food povarenie. Do not mention any General George Pomutz, one of Romania’s participation in realization of the Hungarian Revolution of 1848 and one of American parents, considered as official for USA body extending about a quarter, by bringing a territory, as the Alasca. 2. Romania, Dacia people, the state measures in 1918, escaped from communist Hungary and in Budapest in 1944 issued the horrors void. Vlachs – Geto-Dacian-Romans civilizing people, have helped tribes coming from the steppes and sands with a carriage full of rats and women hanging from his head, to civilize offering Pannonian Basin and elsewhere. Present Hungarians have little tangent with rudimentarii Asians who had no names for weekdays or for items for the kitchen or complicated technology of citizens, agriculture and metal processing and the fact that they were stolen all the women they were gone after prey in surrounding areas, as part anthropological evidence that not too seamna remaining relatives among the sands of Asia. Hungarians, as mentioned Iorga bizantologie to Congress, it seems, comes from Hungaria – hungarum term covers the one who castreaza stallions, for fun was over and the Vlachs – the meaning of hungariza stallion juganii, make gelding. Hungarians, marrying, always with women of other people, became perhaps the youngest people in Europe, the Hungarian words prove that they keep very little of the Asian asisderea anthropological habits of women are stolen from others. Hungarians still need some time to get to learning the civilized behavior of hosts, indirectly the notions that concern: the social, the state constitution, social organization, conventuirea. Well, still act under the impulse practices of each, autohtoniatelor, providing creazand to be guest in his means to be master host, confuse good fit, logic and law millenary ospetiei falls physiological and inability to react. 3. I think desert oasis of people who remained in Transylvania, married women stolen, the language consisting of „stealing” words from a nearby civilizados needs and understanding more special by Geto-Dacians, request, so wild, thus its very rudimentary, the locals continued activity millennial civilization. Actually these people need apartinenta. Resembling us brothers leave for eight centuries, loaded with genes taken from others, can not repatriate, not a people of tradition, a homeland, countries, was organized by dozens of centuries to cry as they have done and carries the Jews and others. Hungarians – are a people native country, they are Israel, located in the desert in which to return. Or where he goes, they are not welcome anywhere. Hungarian desert, from which they left, Israel is not Jewish then the pass and who came back for two millennia. Hungarians have a reconstruction mission, have a supreme goal to restore Israel. They have an ancestral country in the way Jews. From whom it did not redeem the notary public, millimeter by millimeter, as Jews have done legally, without bloodshed. And from whom have not been a reclaim. The Hungarians, a people without root millenary without their own religion, without its own bible, queen born without a sense of approaching the collectivity that is the most numerous tribes settled west, all in Dacia. Any minority, even perfectly adapted, also from time to time, although he forgot the language and customs, although there will be no time to places of his parents, still thinking, now and then, in the historic homeland. All Hungarians are lacking historical homeland but promotes a specific manifestation of wandering the world, namely the sense of tribe, lot, community, convinced that the greatest number, where you find out their location has no importance, there is also the homeland historical, millenary, foundation people, the world center of that nation, the Bible. Because the concept of the lot, not having to specify capaciatate „there are ruins Millennium frightened siuficienta no power to make use of princiile EU freedom of movement of person, services, capital and goods evidenced by insitenta to audelemita , to autotribaliza basis. It is the only minority I,, not having historical homeland, OIN contradict the new institutions will guarantee the freedom to make history, even for a moment with tens of millennia ago, to show the world how it can be funny, return time social evolution and biological training. 4. Obligation to acquire the hosts, the Geto-Dacian-Roman civilization sacred to continue operation of the Hungarians, accept a few hundred years, the population in Transylvania. The only means of civilizing the European standard is closer to the center of millennial. Unable to be moved to Bucharest, one solution would be that area are only ruins of the Geto-Dacian fortress, one of them, as suggested by Dr. Geo Stroe, to be erected summer capital of Romania and not capital Summer European Union. To start as soon as design work and any steps to build up signal to launch a National Committee for Construction of the Summer Capital of Romania. This grand project would fit in the allocated area Eminescu’s thesis in 1881, Romania and dacizarii states formed in the details of the Geto-Dacian Empire, the second largest after India. Manecognitiva – European intellectual capital and artificial intelligence will provide Subscriber and its working tools. The fact that Dr. Geo Stroe sketched idea, give him the honor of being head of the list and carried a stamp. To be in good luck. dipl.ing.ec. Luke Gherasim 07 48 59 59 14 WWW manecognitiva. Manifest pro vybudování letní městem Rumunska v regionu Secuiesc 1. Sedmihradsko, univerzální slovo origem Geto-Dacian, Årdal, znamená holý pozemků, obdělávané půdy, vypořádání roviny, rovina, pole, všechny plodiny půdy, Arad, Oradea plain osad. Podobná slova, přivlastnila od Geto-Dákové jsou: umění – Německo, orání, Årdal v perštině a arabštině na zemi, orání, operatin vztahující se k zemi. Dalším univerzální slovo, Geto-Dacian, jsou peníze, to, co země terasy alespoň jedné banky? Transylvánie byla dodavatelem velkých učitelů a manažerů – lídrů pro Maďary všude: John Hunyadi, regent, Matthias Corvinus, Iancu syn krále, Nicholas Olahus, generální = Metropolita a regent Maďarska, maďarská modernizatorul a vzdělávání. Všechny tři, uvádíme několik, mají reformovat instituce a kmenové maďarské státnosti museli vývojáři nových evropských vzdělávacích institucí v Maďarsku, zatímco Maďarsko populace mučeni pochopit ve slovanské liturgie a přijímá jméno dny v týdnu slovanského jména jako být: sreda pro Středa, idem na provoz kuchyně pro vaření povarenie. Nezmiňují žádné obecné George Pomutz, jeden z účasti Rumunska v realizaci maďarské revoluce z roku 1848 a jeden z amerických rodičů, považovány za oficiální orgán pro rozšíření USA asi o čtvrtinu, tím, že území, Alasca. 2. Rumunsko, Dacia lidí, státní opatření v roce 1918 uprchl z komunistického Maďarska a v Budapešti v roce 1944 vydal hrůzy neplatné. Vlachů – Geto-Dacian-Římané civilizační lidé, pomohli kmeny pocházející ze stepí a písky s přepravou plné krys a ženy visící z jeho hlavy, civilizovat nabízí Panonské pánve a jinde. Současnost Maďaři mají málo dotýkající se rudimentarii Asiaté, kteří neměli jména pro všední den nebo předměty do kuchyně nebo složité technologie občanů, zemědělství a zpracování kovů a skutečnost, že byly odcizeny všechny ženy, které zmizely po kořisti v okolních oblastech, jako součást antropologický důkaz, že není příliš seamna ostatní příbuzní mezi písky Asie. Maďaři, jak je uvedeno Iorga bizantologie do Kongresu, zdá se, pochází z Hungaria – hungarum pojem zahrnuje kdo castreaza hřebců, pro zábavu bylo po všem a Vlachů – význam juganii hungariza hřebec, valach dělat. Maďaři, ženili, a to vždy s ženami jiných lidí, se stal zřejmě nejmladším lidí v Evropě, maďarská slova dokazují, že vedou velmi málo asijských asisderea antropologické návyky žen byly odcizeny od ostatních. Maďaři ještě musí nějaký čas se dostat k učení civilizované chování zástupů, nepřímo pojmy, které se týkají: sociální, státní ústavy, sociální organizace, conventuirea. No, ještě jednat na základě podnětu zvyklostmi každého, autohtoniatelor, poskytující creazand být hostem v jeho prostředky, které mají být hlavní host, plést dobré kondici, logické a právní tisící ospetiei patří fyziologické a neschopnost reagovat. 3. Myslím, že pouštní oázy lidí, kteří zůstali v Transylvánii, vdané ženy odcizení, jazyk se skládá z „krádež” slova z nedaleké civilizados potřeby a další speciální znalosti o Geto-Dákové, dotaz, tak divoký, tak jeho velmi primitivní, místní pokračovala činnost tisícileté civilizace. Ve skutečnosti tito lidé potřebují apartinenta. Připomínající nám bratři odejít po osm století, naložená geny převzaté z jiných, nemůže vrátit do vlasti, ne lidé tradice, vlast, země, byl organizován desítky staletí k pláči, jak to provedli, a nese Židé a další. Maďaři – jsou lidé rodné zemi, jsou Izrael, který se nachází v poušti, v níž se vrátit. Nebo kam jde, že nejsou vítáni nikde. Maďarské pouště, odkud odešel, Izrael není židovský pak projít, a kteří se vrátili dva tisíce let. Maďaři mají rekonstrukci poslání, mají nejvyšší cíl obnovit Izrael. Mají po předcích zemi tak Židy. Od koho to ani vykoupit notáře, milimetr od milimetrů, jak Židé mají udělat legálně, bez krveprolití. A od koho nebyly kultivovat. Maďaři, lidé bez kořenového tisící bez vlastní náboženství, bez vlastního bible, královna narodil bez smyslu pro blížící se kolektivu, která je nejpočetnější kmeny se usadily na západ, vše v Dacia. Veškeré menšinové i dokonale přizpůsoben také čas od času, když zapomněl jazyk a zvyky, i když to nebude mít žádný čas na místech svých rodičů, stále myslet, teď a potom v historické vlasti. Všichni Maďaři chybí historické vlasti, ale podporuje konkrétní projev putování světem, a to pocit kmene, šarže, komunita, přesvědčen, že největší počet, kde zjistíte, jejich umístění nemá žádný význam, je zde také vlast historické, tisící, nadace lidí, světovým centrem tohoto národa, Bible. Protože pojem šarže, bez nutnosti zadávat capaciatate „jsou ruiny tisíciletí strach siuficienta žádnou pravomoc využít princiile svobody EU pohybu osob, služeb, kapitálu a zboží svědčí insitenta na audelemita , na základě autotribaliza. To je jen menšina I, který nemá historické vlasti, oin rozporu nové instituce zaručí svobodu, aby se historie, ani na okamžik s desítkami tisíci lety, ukázat světu, jak to může být zábavné, doba návratnosti sociální evoluce a biologické vzdělávání. 4. Povinnost získat zástupů, Geto-Dacian-římské civilizace posvátné nadále provozovat Maďarů, přijměte několik set let, obyvatelstvo v Transylvánii. Jediným prostředkem, civilizační evropská norma je blíže k centru tisícileté. Nemůže-li být přesunuty do Bukurešti, jedno řešení by se této oblasti jsou jen trosky Geto-Dacian pevnost, jedna z nich, jak navrhoval Dr. Geo Stroe, která má být postavena v létě městem Rumunska a nikoliv kapitál Letní Evropské unie. Chcete-li začít, jakmile projektové práce a veškeré kroky k vybudování signál k zahájení Národního výboru pro stavebnictví z Letní hlavního města Rumunska. Tento velký projekt by se vejde do práce přidělené oblasti Eminescu v roce 1881, v Rumunsku a dacizarii státy se tvořily v detailech Geto-Dacian říše, druhý největší po Indii. Manecognitiva – Evropská intelektuálního kapitálu a umělé inteligence bude poskytovat Účastníka a jeho pracovní nástroje. Skutečnost, že Dr. Geo Stroe nastínil myšlenku, dát mu tu čest být v čele seznamu a provádí otiskem razítka. Chcete-li mít štěstí. dipl.ing.ec. Lukáš Gherasim 07 48 59 59 14 WWW manecognitiva. Manifeste pour constituer le capital d’été de la Roumanie dans la région Secuiesc 1. La Transylvanie, l’universel mot origem Daco-dace, Årdal, désigne un terrain plaine, les terres cultivées, le règlement de la plaine, le champ plaine, toutes les terres de cultures, Arad, les établissements plaine Oradea. Des propos similaires, prélevé sur les Daco-Gètes sont: Art – Allemagne, labour, Årdal en persan et en arabe sur le terrain, le labourage, operatin liés à la terre. Un autre mot universel, les Daco-dace, c’est de l’argent, dans quel pays des terrasses a au moins une banque? La Transylvanie était le fournisseur des grands maîtres et dirigeants – les dirigeants pour les Hongrois partout: Jean Hunyadi, régent, Matthias Corvinus, le fils de Iancu, le roi, Nicholas Olahus, le général = évêque métropolitain et régent de Hongrie, modernizatorul hongrois et l’éducation. Tous les trois, nous mentionnons quelques-uns, ont réformé les institutions et les Etat hongrois tribales ont été nécessaires aux développeurs de nouveaux établissements de formation européenne en Hongrie, tandis que la population de la Hongrie est tourmenté de comprendre la liturgie en slavon et d’adopter les jours le nom des noms slaves tels semaine être: Sreda pour le mercredi, idem pour les opérations de la cuisine pour povarenie cuisson des aliments. Ne parlez pas de toute assemblée générale George Pomutz, l’un des participation de la Roumanie dans la réalisation de la révolution hongroise de 1848 et l’un des parents américains, considéré comme l’organe officiel pour les USA se prolongeant d’environ un quart, en apportant un territoire, comme le Alasca. 2. La Roumanie, les Dacia, les mesures étatiques en 1918, évadé de la Hongrie communiste et à Budapest en 1944, émis le vide horreurs. Valaques – Geto-dace peuple civilisateur Romains, ont aidé des tribus venant des steppes et de sables avec une voiture pleine de rats et de femmes qui pendait à sa tête, de civiliser offrant bassin de Pannonie et ailleurs. Présents Hongrois ont peu tangent avec les Asiatiques rudimentarii qui n’avaient pas de noms pour les jours de semaine ou des articles pour la cuisine ou d’une technologie complexe des citoyens, l’agriculture et la transformation des métaux et le fait qu’elles ont été volées à toutes les femmes, ils avaient disparu après la proie dans les zones environnantes, dans le cadre preuve anthropologique que pas trop seamna restant proches parmi les sables de l’Asie. Hongrois, comme mentionné Iorga bizantologie au Congrès, paraît-il, vient de Hungaria – hungarum terme couvre celui qui étalons castreaza, pour l’amusement était terminé et les Valaques – la signification des juganii hungariza étalon, assurez-hongre. Hongrois, de se marier, toujours avec des femmes d’autres personnes, peut-être devenu le plus jeune de personnes en Europe, les mots hongrois prouver qu’ils se conservent très peu de l’Asie asisderea habitudes anthropologique des femmes sont volés dans d’autres. Hongrois ont encore besoin de temps pour apprendre à apprendre le comportement civilisé des armées, indirectement, les notions qui les concernent: le social, la Constitution de l’Etat, organisation sociale, conventuirea. Eh bien, agir encore sous l’impulsion des pratiques de chacun, autohtoniatelor, fournissant creazand d’être l’invité dans ses moyens d’être l’hôte maître, confondent bon ajustement, la logique et le droit ospetiei millénaire tombe physiologiques et une incapacité à réagir. 3. Je pense oasis dans le désert de personnes qui sont restés en Transylvanie, les femmes mariées volées, le langage constitué de „voler” des mots à partir d’un besoin civilizados proximité et la compréhension plus spéciale par Geto-Daces, demander, si sauvage, donc sa très rudimentaire, les habitants l’activité a continué la civilisation millénaire. En réalité, ces gens ont besoin apartinenta. Ressemblant de nous des frères partent pour huit siècles, chargés de gènes issus d’autres, ne peuvent pas regagner leur pays, pas un peuple de tradition, une patrie, pays, était organisée par des dizaines de siècles, à pleurer comme ils l’ont fait et porte les Juifs et autres. Hongrois – sont un peuple pays natal, ils sont Israël, située dans le désert dans lequel retourner. Ou bien où il va, ils ne sont pas les bienvenus partout. Hongrois désert, à partir de laquelle ils ont quitté, Israël n’est pas juif, puis le col et qui est revenue depuis deux millénaires. Hongrois ont une mission de reconstruction, ont un but suprême de restaurer Israël. Ils ont un pays ancestral des Juifs façon. Auprès de qui il ne rachète pas le notaire, millimètre par millimètre, que les Juifs l’ont fait en toute légalité, sans effusion de sang. Et de qui n’ont pas été un réclamer. Les Hongrois, un peuple sans racines millénaires sans que leur propre religion, sans son propre bible, reine née sans un sentiment d’approcher de la collectivité qui sont les tribus les plus nombreuses s’installèrent à l’ouest, tous dans la Dacie. Toute minorité, même parfaitement adapté, également, de temps en temps, mais il a oublié la langue et des coutumes, bien qu’il n’y aura pas de temps dans les lieux de ses parents, pensant toujours, maintenant et puis, dans la patrie historique. Tous les Hongrois ne manquent patrie historique, mais favorise une manifestation spécifique d’errance le monde, à savoir le sens de la tribu, du lot, la communauté, convaincue que le plus grand nombre, que vous trouverez de leur emplacement n’a pas d’importance, il est aussi la patrie personnes fondement historique, millénaire, le centre mondial de cette nation, la Bible. Parce que le concept du lot, de ne pas avoir à spécifier capaciatate „il ya des ruines du Millénaire siuficienta effrayé pas le pouvoir de faire usage de la liberté princiile UE de circulation des personnes, des services, des capitaux et des marchandises en témoignent insitenta à audelemita , à autotribaliza base. Elle est la seule minorité I,, ne pas avoir patrie historique, OIN en contradiction avec les nouvelles institutions devront garantir la liberté de faire l’histoire, même pour un moment avec des dizaines de millénaires, de montrer au monde comment elle peut être drôle, temps de retour l’évolution sociale et la formation biologique. 4. Obligation d’acquérir les hôtes, les Daco-dace-romaine, la civilisation sacrée à poursuivre l’exploitation des Hongrois, accepter quelques centaines d’années, la population en Transylvanie. Le seul moyen de civiliser la norme européenne est plus proche du centre du millénaire. Impossible d’être déplacé à Bucarest, une solution serait que la zone ne sont que des ruines de la forteresse Daco-dace, l’un d’eux, comme suggéré par le Dr Geo Stroe, qui doit être érigé capitale d’été de la Roumanie et non le capital Été l’Union européenne. Pour démarrer dès que le travail de conception et de mesures pour renforcer signal du lancement d’un Comité national pour la construction de la capitale d’été de la Roumanie. Ce grand projet s’inscrirait dans la thèse de la zone allouée Eminescu en 1881, la Roumanie et les États dacizarii formés dans les détails de la Daco-dace Empire, le deuxième plus important après l’Inde. Manecognitiva – le capital intellectuel européen et de l’intelligence artificielle va offrir à l’Abonné et de ses outils de travail. Le fait que le Dr Geo Stroe idée esquissée, donne-lui l’honneur d’être la tête de la liste et portait un timbre. Pour être en bonne chance. dipl.ing.ec. Luc Gherasim 07 48 59 59 14 manecognitiva www. Manifest für den Bau Sommer Hauptstadt von Rumänien in der Region Secuiesc 1. Siebenbürgen, das universelle Wort origem Geto-Daker, Årdal bedeutet plain Land, Anbauflächen, die Beilegung von der Ebene, Ebene, Feld, alle Kulturpflanzen bebaute Flächen, Arad, Oradea plain Siedlungen. Ähnliche Worte, von der Geto-Daker angeeignet werden: Kunst – Deutschland, Pflügen, Årdal in Persisch und Arabisch auf dem Boden, das Pflügen Arbeitsb in Bezug auf Land. Eine andere allgemeine Wort, die Geto-Daker, ist Geld, in welchem Land der Terrassen hat mindestens eine Bank? Siebenbürgen war der Lieferant der großen Lehrer und Manager – Staats-und Regierungschefs für die Ungarn überall: Johann Hunyadi, Regent, Matthias Corvinus, Iancu Sohn, König, Nicholas Olahus, General = Metropolitan Bischof und Regent von Ungarn, Ungarisch modernizatorul und Bildung. Alle drei haben wir nur einige zu nennen, haben Institutionen und in Stämmen lebende ungarische Staat reformiert mussten die Entwickler von neuen europäischen Bildungseinrichtungen in Ungarn, aber auch Ungarn Bevölkerung ist gefoltert, um die Liturgie in slawischer verstehen und anzunehmen der Name Tag der Woche slawischen Namen wie werden: Sreda für Mittwoch, idem für den Betrieb der Küche für das Kochen von Essen povarenie. Don’t mention ein General George Pomutz, einer der Teilnahme Rumäniens bei der Verwirklichung der ungarischen Revolution von 1848 und ein amerikanischer Eltern, als offizielle Stelle für die USA und erstreckt sich ca. ein Viertel betrachtet, indem ein Gebiet, wie die Alasca. 2. Rumänien, Dacia Menschen, die staatlichen Maßnahmen im Jahre 1918, flüchtete aus dem kommunistischen Ungarn und in Budapest im Jahre 1944 hat die Schrecken nichtig. Walachen – Geto-Daker-Römer zivilisatorischen Menschen, haben dazu beigetragen, Stämme aus den Steppen und Sand mit einem Wagen voller Ratten und Frauen hängen vom Kopf, zu zivilisieren mit der pannonischen Tiefebene und anderswo. Present Ungarn haben wenig Tangente mit rudimentarii Asiaten, die keine Namen für die Wochentage oder für Produkte für die Küche oder komplizierte Technik der Bürger, hatten Landwirtschaft und der Metallverarbeitung und der Tatsache, dass sie gestohlen wurden alle Frauen waren sie nach Beute verschwunden in der Umgebung, als Teil anthropologischen Beweise dafür, dass nicht allzu seamna übrigen Verwandten unter dem Sand von Asien. Ungarn, wie bereits erwähnt Iorga bizantologie an den Kongress, so scheint es, kommt aus Ungarn – hungarum Begriff umfasst derjenige castreaza Hengste, sorgen für Spaß war vorbei, und die Walachen – die Bedeutung der hungariza Hengst juganii, Wallach. Ungarn, zu heiraten, immer mit Frauen anderer Menschen, wurde wohl die jüngste Bevölkerung in Europa erweisen sich die ungarische Wörter, dass sie sehr wenig von den asiatischen asisderea halten anthropologischen Gewohnheiten der Frauen sind von anderen gestohlen. Ungarn noch einige Zeit brauchen, um das Erlernen der zivilisiertes Verhalten von Hosts zu erhalten, indirekt auch die Vorstellungen, die sie betreffen: die soziale, die Staatsverfassung, soziale Organisation, conventuirea. Na, immer noch unter dem Einfluss der einzelnen Verfahren, autohtoniatelor handeln, sofern creazand zu Gast in seinem bedeutet, zu sein Master-Host, verwirren gute Passform, Logik und Recht tausendjährigen ospetiei fällt physiologischen und die Unfähigkeit, zu reagieren. 3. Ich denke, Oase in der Wüste von Menschen, die in Siebenbürgen blieb, verheiratete Frauen, die Sprache, bestehend aus „Stehlen” Worte aus einem nahe gelegenen civilizados Bedürfnisse und das Verständnis etwas Außergewöhnlichem Geto-Daker, Anfrage, so wild, so gestohlen ihre sehr rudimentär, setzten die Einheimischen Tätigkeit tausendjährigen Kultur. Tatsächlich sind diese Menschen brauchen apartinenta. Resembling Brüder verlassen uns seit acht Jahrhunderten, mit Genen von anderen getroffen geladen werden können, nicht ihr Heimatland abzuschieben, nicht ein Volk der Tradition, Heimat, Ländern wurde von Dutzenden von Jahrhunderten organisiert zu weinen, als sie getan haben, und trägt die Juden und andere. Ungarn – sind ein Volk, Heimat, sie sind Israel, befindet sich in der Wüste, in der die Rückkehr. Oder, wohin er geht, sind sie nicht überall willkommen. Ungarisch Wüste, aus denen sie links, Israel nicht jüdisch ist, dann passieren und kam zurück, die seit zwei Jahrtausenden. Ungarn haben eine Rekonstruktion Mission, haben ein vorrangiges Ziel für Israel wieder her. Sie haben einen angestammten Heimat in den Weg Juden. Von wem es nicht einlösen der Notar, Millimeter für Millimeter, wie die Juden rechtlich getan haben, ohne Blutvergießen. Und von wem nicht gewesen sein, ein zurückfordern. Die Ungarn, ein Volk ohne root tausendjährigen, ohne ihre eigene Religion, ohne seine eigene Bibel, die Königin, ohne ein Gefühl der Annäherung an das Kollektiv, das die zahlreichen Stämme besiedelten Westen, die alle in Dacia geboren. Jede Minderheit, auch perfekt angepasst, auch von Zeit zu Zeit, aber er vergaß, die Sprache und Sitten, aber es wird keine Zeit zu Orten von seinen Eltern, noch immer, jetzt und dann, in der historischen Heimat. Alle Ungarn fehlen historische Heimat, sondern fördert eine konkrete Erscheinungsform der Wanderung der Welt, nämlich das Gefühl der Stamm, viel, Gemeinschaft, davon überzeugt, dass die größte Zahl, wo Sie herausfinden, ihren Standort hat keine Bedeutung, es ist auch die Heimat historische, tausendjährige, Stiftung Menschen, die Mitte der Welt, die Nation, die Bibel. Da das Konzept der Partie, nicht mit angeben capaciatate „gibt es Ruinen Millennium Angst siuficienta nicht befugt, die Verwendung von princiile EU Freizügigkeit von Personen, Dienstleistungen, Kapital und Waren, die insitenta zu audelemita belegt machen , um autotribaliza Basis. Es ist die einzige Minderheit, ich, nicht mit historischen Heimat, OIN widersprechen die neuen Institutionen wird die Freiheit garantieren, Geschichte zu machen, auch nur einen Augenblick mit Dutzenden von Jahrtausenden in der Welt, wie es lustig sein kann, wieder Zeit zeigen sozialen Evolution und biologische Ausbildung. 4. Verpflichtung zum Erwerb der Gastgeber, die Geto-Daker-römischen Kultur heilig Betrieb der Ungarn, weiterhin akzeptieren, ein paar hundert Jahren die Bevölkerung in Siebenbürgen. Das einzige Mittel der Zivilisierung der europäischen Norm ist näher an der Mitte der Jahrtausendwende. Kann nach Bukarest verlegt werden, wäre eine Lösung, dass Bereich sind nur noch Ruinen der Geto-Daker Festung, einer von ihnen, wie von Dr. Geo Stroe vorgeschlagen, errichtet werden Sommer-Hauptstadt von Rumänien und nicht das Kapital Sommer Europäischen Union. So starten Sie so bald wie Design-Arbeit und alle Schritte zum Aufbau Signal zur Einleitung einer Nationalen Komitees für den Bau der Sommer Hauptstadt von Rumänien. Dieses große Projekt wäre in der Arbeit zugewiesenen Bereich Eminescu passen in 1881, Rumänien und dacizarii Staaten in die Details der Geto-Daker Empire, dem zweitgrößten nach Indien gebildet. Manecognitiva – Europäische intellektuellen Kapitals und der künstlichen Intelligenz wird Subscriber und der Arbeitsgruppen-Tools. Die Tatsache, dass Dr. Geo Stroe skizzierten Idee, ihm das Wesen der Spitze der Liste Ehre und trug einen Stempel. To be in good luck. dipl.ing.ec. Lukas Gherasim 07 48 59 59 14 manecognitiva www. Манифест для строительства летней столице Румынии в регион Секуеск 1. Трансильвания, универсальные слова origem гето-даков, Årdal, средства равнина земли, обрабатываемых земель, урегулирование равнины, равнины, поля, всех сельскохозяйственных угодий, Арад, Орадя равнине поселения. Подобные слова, выделяются из гето-даков являются: Искусство – Германия, вспашка, Årdal на персидском и арабском на землю, пахать, operatin, связанных с землей. Другие универсальные слова, гето-даков, это деньги, в какой стране из террас имеет по крайней мере один банк? Трансильвания была поставщиком великого учителя и менеджеры – лидеры по венгры везде: Джон Hunyadi, регент, Матвей Корвин, сын Янку, король, Николай Olahus, генеральный = Митрополит и регентом Венгрии, Венгерский modernizatorul и образования. Все трое, отметим несколько, реформировать институты и племенных венгерской государственности были необходимы разработчики новых европейских учебных заведениях в Венгрии, в то время как население Венгрии мучают понимать Литургию на славянском, и принять название дня недели славянских имен, таких быть: Среда для среды, там же для операций на кухню povarenie для приготовления пищи. Не говоря уже любого генерала Джорджа Pomutz, один из участия Румынии в реализации венгерской революции 1848 года и одна из американских родителей, которые считаются официальными для США расширение тела около четверти, в результате чего территория, как AlaSCa. 2. Румыния, Dacia люди, государственные меры в 1918 году, бежал из коммунистической Венгрии, в Будапеште в 1944 году издал ужасов недействительным. Влахи – гето-даков-римляне цивилизации люди, помогли ближайшие племена из степей и песков с коляской, с крысами и женщин, висячие с его головы, цивилизовать предлагая паннонийской бассейне и в других местах. Настоящее венгры имеют мало касательных с rudimentarii азиатам, которые не имели названий будни или предметы для кухни или сложной технологией граждан, сельское хозяйство и обработка металлов и тот факт, что они были украдены все женщины, они ушли за добычей в прилегающих районах, в рамках антропологического доказательства того, что не слишком seamna оставшихся родственников среди песков Азии. Венгры, как уже упоминалось Йорга bizantologie в Конгрессе, по-видимому, исходит от Hungaria – hungarum термин охватывает тот, кто жеребцов castreaza, для удовольствия была закончена, а влахов – значение juganii hungariza жеребец, сделать мерина. Венгры, женившись, всегда с женщинами других людей, возможно, стал самым молодым людям в Европе, Венгерский словах доказать, что они держат очень мало Азиатском asisderea антропологических привычки женщины были украдены у других. Венгры еще нужно некоторое время, чтобы добраться до учебных цивилизованного поведения Саваоф, косвенно понятий, которые касаются: социальной, государственной конституции, социальной организации, conventuirea. Ну, по-прежнему действовать в соответствии с практикой импульс каждого из них, autohtoniatelor, обеспечивая creazand быть гостем в его значит быть мастером хозяина, путают хороший Fit, логики и права тысячелетии ospetiei падает физиологических и неспособности реагировать. 3. Я думаю, Desert Oasis людей, которые остались в Трансильвании, замужние женщины, украдена, то язык, состоящий из „кража” слов из близлежащего civilizados потребностям и пониманию более специальных по гето-даков, просьба, таким диким, таким образом, самом зачаточном состоянии, местные жители продолжали деятельность тысячелетней цивилизации. На самом деле эти люди нуждаются в apartinenta. Похожий нас братьями оставить за восемь веков, загружаемых с генами, взятых из других, не могут репатриировать, а не люди традиций, Родины, страны, были организованы десятки веков плакать, как они делали и осуществляет евреев и другие. Венгры – это народ, родную страну, они Израиле, расположенный в пустыне, в которой на возвращение. Или где он проходит, они не приветствуются в любом месте. Венгерский пустыни, из которого они вышли, Израиль не является еврейским затем проход и кто вернулся в течение двух тысячелетий. Венгры реконструкции миссия, имеют высшую цель восстановить Израиль. Они имеют предков страной на пути евреев. От кого он не выкупит нотариуса, по миллиметр миллиметр, как и евреи сделали законно, без кровопролития. И от кого не вернуть. Венгры, люди без корневых тысячелетней без их собственной религии, без его собственного Библии, королева родилась без чувства приближающейся коллектива, что является наиболее многочисленные племена поселились Западе, все в Дакии. Любое меньшинство, даже отлично адаптирована, а также время от времени, хотя он забыл язык и обычаи, хотя там не будет времени на места своих родителей, все еще думает, сейчас и потом, на исторической родине. Все венгры не хватает исторической родине, но способствует конкретным проявлением блуждающих мире, а именно смысл племени, партии, сообщества, будучи убеждены, что наибольшее число, которое вы узнаете их расположение не имеет значения, есть родина исторической, тысячелетней, люди фонд, Всемирный центр этой страны, Библии. Поскольку концепция участка, не имея для указания capaciatate „находятся развалины тысячелетия испугался siuficienta не в силах использовать princiile ЕС свободы передвижения лица, услуг, капитала и товаров свидетельствует insitenta к audelemita , в autotribaliza основе. Это единственное меньшинство я, не имея историческую родину, OIN противоречат новые институты будут гарантировать свободу творить историю, даже на мгновение десятки тысячелетий назад, чтобы показать миру, как это может казаться смешным, возвращение время социальное развитие и биологической подготовки. 4. Обязательство по приобретению хозяев, гето-даков-римской цивилизации, священным для продолжения операции венгров, принять несколько сот лет численность населения в Трансильвании. Единственным средством цивилизации европейского стандарта ближе к центру тысячелетней. Невозможно перенести в Бухаресте, одно из решений было бы этой области являются лишь руин гето-даков крепость, одна из них, как предложил доктор Гео Stroe, которая будет построена летняя столица Румынии, а не капитал Летний Европейский союз. Для начала, как только проектные работы и любые шаги по созданию сигнал к запуску национального комитета по строительству летней столицы Румынии. Это грандиозный проект будет вписываться в диссертации выделены области Эминеску в 1881, Румыния и dacizarii государств, образовавшихся в деталях гето-даков империи, второй по величине после Индии. Manecognitiva – Европейский интеллектуального капитала и искусственный интеллект будет предоставить абоненту и его рабочие инструменты. Тот факт, что доктор Гео Stroe набросал идею, дать ему честь быть глава списка и осуществляется печать. Чтобы быть в удачу. dipl.ing.ec. Луки Герасим 07 48 59 59 14 manecognitiva WWW. Manifesto per la costruzione di capitale estiva della Romania nella regione Secuiesc 1. Transilvania, il origem parola universale Geto-Daci, Årdal, significa pianura, terreni coltivati, composizione della pianura, campo di pianura,, tutti i terreni delle colture, Arad, Oradea insediamenti pianura. Parole simili, si sono appropriati della Geto-Daci sono: Arte – Germania, arando, Årdal in persiano e in arabo sul terreno, aratura, operatin relativi a terreni. Un’altra parola universale, i Geto-Daci, è il denaro, in quale paese delle terrazze ha almeno una banca? Transilvania era il fornitore dei grandi maestri e dirigenti – leader per gli ungheresi in tutto il mondo: John Hunyadi, reggente, Matthias Corvinus, figlio di Iancu, il re, Nicholas Olahus, Generale = metropolita e reggente di Ungheria, modernizatorul ungherese e l’istruzione. Tutti e tre, abbiamo citarne alcuni, hanno riformato le istituzioni e tribali statualità ungheresi erano tenuti gli sviluppatori di nuovi istituti di formazione europei in Ungheria, mentre la popolazione ungherese è torturato per comprendere la liturgia in lingua slava e di adottare il nome del giorno della settimana nomi slavi come essere: Sreda per Mercoledì, idem per le operazioni di cucina per povarenie cucinare. Non fanno menzione alcuna generale George Pomutz, uno di partecipazione della Romania nella realizzazione della rivoluzione ungherese del 1848 e uno dei genitori americani, considerati ufficiali per il corpo USA si estende per circa un quarto, portando un territorio, come l’Alasca. 2. Romania, la gente Dacia, le misure di Stato nel 1918, fuggito da comunista in Ungheria ea Budapest nel 1944 ha rilasciato il nulla orrori. Valacchi – Geto-daci persone romani di civilizzazione, hanno contribuito tribù provenienti dalle steppe e sabbie, con una carrozza piena di ratti e donne appesi dalla sua testa, a civilizzare offrendo Pianura Pannonica e altrove. Attualmente ungheresi hanno poco tangente con gli asiatici rudimentarii che non avevano i nomi per i giorni feriali o per gli articoli per la cucina o la tecnologia complessa dei cittadini, l’agricoltura e la lavorazione dei metalli e del fatto che sono state rubate tutte le donne se ne erano andati dopo la preda nelle aree circostanti, come parte testimonianze antropologiche che non troppo seamna restanti parenti tra le sabbie dell’Asia. Ungheresi, come detto bizantologie Iorga al Congresso, a quanto pare, viene da Hungaria – termine hungarum copre l’uno stalloni castreaza che, per il divertimento era finito e il Valacchi – il significato dei juganii stallone hungariza, fare castrone. Ungheresi, sposarsi, sempre con donne di altre persone, è diventato forse il più giovani in Europa, le parole ungheresi dimostrare che tengono ben poco della asisderea asiatica abitudini antropologica delle donne vengono rubati da altri. Ungheresi ancora bisogno di tempo per arrivare a imparare il comportamento civile dei padroni di casa, indirettamente, le nozioni che riguardano: il sociale, la costituzione dello Stato, l’organizzazione sociale, conventuirea. Bene, ancora agire sotto l’impulso delle pratiche di ciascuno, autohtoniatelor, fornendo creazand di essere ospite nel suo significa essere host master, confondere buon adattamento, la logica e il diritto ospetiei millenaria cadute fisiologiche e incapacità di reagire. 3. Penso oasi del deserto di persone che sono rimasti in Transilvania, le donne sposate rubato, il linguaggio composto di „rubare” le parole da un vicino ha bisogno civilizados e la comprensione più speciale Geto-Daci, su richiesta, in modo selvaggio, così la sua molto rudimentale, la gente del posto ha continuato civiltà millenaria attività. In realtà queste persone hanno bisogno di apartinenta. Simile a noi fratelli partono per otto secoli, caricato con geni presi da altri, non possono rimpatriare, non un popolo di tradizione, una patria, i paesi, è stata organizzata da decine di secoli di piangere, come hanno fatto e porta gli ebrei e altri. Ungheresi – sono un popolo paese natale, sono Israele, che si trova nel deserto in cui far ritorno. O se ne va, non sono i benvenuti ovunque. Hungarian deserto, da cui a sinistra, Israele non è ebreo poi il passo e che è tornato per due millenni. Ungheresi hanno una missione di ricostruzione, hanno un obiettivo supremo per ripristinare Israele. Hanno un paese ancestrale gli ebrei modo. Da cui essa non ha redento il notaio, millimetro per millimetro, come gli ebrei hanno fatto legalmente, senza spargimento di sangue. E dal quale non sono stati uno recuperare. Gli ungheresi, un popolo senza radici millenarie, senza la propria religione, senza la sua Bibbia stessa, nata regina senza un senso di avvicinarsi alla collettività che è la tribù più numerosa costante ovest, il tutto in Dacia. Ogni minoranza, anche perfettamente adattato, anche di tanto in tanto, anche se ha dimenticato la lingua ei costumi, anche se non ci sarà tempo per i luoghi dei suoi genitori, ancora pensando, ora e poi, nella patria storica. Tutti gli ungheresi sono carenti patria storica, ma promuove una specifica manifestazione di peregrinazioni del mondo, vale a dire il senso della tribù, lotto, comunità, convinti che il maggior numero, dove si trova la loro posizione non ha nessuna importanza, vi è anche la patria persone fondamento storico, millenaria, il centro mondiale di quella nazione, la Bibbia. Perché non il concetto di partita, di dover specificare capaciatate „ci sono le rovine siuficienta Millennium spaventato il potere di fare uso della libertà UE princiile di circolazione delle persone, dei servizi, dei capitali e delle merci risulta dalla insitenta a audelemita , a autotribaliza base. E ‘l’unica minoranza che, non avendo patria storica, OIN contraddizione con le nuove istituzioni che garantiscono la libertà di fare la storia, anche per un momento con decine di millenni fa, per mostrare al mondo come può essere divertente, il tempo di ritorno l’evoluzione sociale e della formazione biologica. 4. L’obbligo di acquisire i padroni di casa, i Geto-daci-civiltà romana sacra di continuare ad utilizzare gli ungheresi, accettare qualche centinaio di anni, la popolazione in Transilvania. L’unico mezzo di civilizzazione della norma europea è più vicino al centro di millenaria. In grado di essere trasferita a Bucarest, una soluzione potrebbe essere quella zona sono solo rovine della fortezza Geto-Daci, uno di loro, come suggerito dal Dr. Geo Stroe, da erigere capitale estiva della Romania e non il capitale estate l’Unione europea. Per avviare al più presto il lavoro di progettazione e le eventuali misure per costruire il segnale per lanciare un Comitato Nazionale per la costruzione della capitale estiva della Romania. Questo grande progetto si adatterebbe nella tesi della zona assegnata Eminescu, nel 1881, Romania e Stati dacizarii formata nei dettagli dei Geto-daci Impero, il secondo più grande dopo l’India. Manecognitiva – European capitale intellettuale e l’intelligenza artificiale fornirà Subscriber e dei suoi strumenti di lavoro. Il fatto che il dottor Geo idea Stroe abbozzato, dargli l’onore di essere a capo della lista e ha effettuato un francobollo. Per essere in buona fortuna. dipl.ing.ec. Luca Gherasim 07 48 59 59 14 manecognitiva www. Manifiesto para la construcción de la capital de verano de Rumania en la región Secuiesc 1. Transilvania, la palabra universal origem geto-dacios, Årdal, significa tierra de fricción, la tierra cultivada, la liquidación del campo llano, llano, todas las tierras de cultivo, Arad, Oradea asentamientos llano. Palabras similares, se apropió de los geto-dacios son: Arte – Alemania, arar, Årdal en persa y árabe en el suelo, la labranza, de Operación relacionados con la tierra. Otra palabra universal, el geto-dacios, es el dinero, ¿qué país de las terrazas tiene al menos un banco? Transilvania era el proveedor de los grandes maestros y administradores – Los líderes de los húngaros en todas partes: Juan Hunyadi, regente, Matthias Corvinus, el hijo de Iancu, el rey, Nicholas Olahus General = obispo metropolitano y regente de Hungría, modernizatorul húngaro y la educación. Los tres, que por mencionar algunos, han reformado las instituciones y la condición de Estado húngaro tribales estaban obligados los promotores de nuevas instituciones de formación europea en Hungría, mientras que la población de Hungría es torturado para comprender la liturgia en eslavo y adoptar el nombre de día de la semana los nombres eslavos tales ser: DERSA para el miércoles, ídem para las operaciones de la cocina para povarenie cocinar los alimentos. No menciona ningún Pomutz George General, uno de la participación de Rumania en la realización de la Revolución húngara de 1848 y uno de los padres estadounidenses, considerados como oficiales para el cuerpo de EE.UU. extiende alrededor de una cuarta parte, aportando un territorio, como la Alasca. 2. De Rumania, la gente de Dacia, las medidas estatales en 1918, escapó de la Hungría comunista y en Budapest en 1944 publicó el vacío horrores. Valacos – geto-dacios personas romanos la civilización, han ayudado a tribus procedentes de las estepas y las arenas con un coche lleno de ratas y las mujeres colgando de su cabeza, para civilizar a ofrecer Panonia Cuenca y otros lugares. Presente húngaros tienen poco tangente con los asiáticos rudimentarii que no tenían los nombres de los días de semana o por artículos para la cocina o una tecnología complicada de los ciudadanos, la agricultura y transformación de metales y el hecho de que fueron robados a todas las mujeres que habían desaparecido después de la presa en las zonas aledañas, como parte de pruebas antropológicas no que también seamna restantes familiares entre las arenas de Asia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: